Be Well voor begeleiders in de zorg

Kies met je hoofd én met je hart

Wil jij je ontwikkelen als begeleider in de zorg en ervaren welke doelgroep écht bij je past? Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van begeleiders in de jeugdzorg, de gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg bij gerenommeerde zorgbedrijven in Limburg en Zuidoost Brabant.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers en met verschillende doelgroepen te werken om zo brede ervaring op te doen, terwijl je toch geniet van alle voordelen van een vast contract. Zo doe je in korte tijd een flinke bak aan ervaring op en ervaar je in de praktijk waar jouw hart écht ligt…

Begeleider jeugdzorg

Venlo

Ieder kind verdient een eerlijke kans en de juiste hulp. Daarom zoeken wij voor onze opdrachtgever de Mutsaersstichting een begeleider met het hart op de juiste plek, die oog heeft voor wie een kind écht is.

Begeleider verslavingszorg

Regio Maastricht

Wil jij graag deel uitmaken van een team dat mensen met meervoudige psychische aandoeningen en/of verslavingen weer in hun kracht zet middels een unieke behandelmethode?

Forensisch begeleider

Noord-Brabant / Limburg

Sta jij sterk in je schoenen? Als forensisch begeleider lever je een bijdrage aan de behandeling, begeleiding en beveiliging van tbs-patiënten met complexe psychische problemen.

Toen ik solliciteerde bij Be Well kreeg ik een aantal vacatures voorgelegd die aansloten bij mijn interesses. Zo zijn we bij Xonar uitgekomen en uiteindelijk heb ik daar een vaste aanstelling gekregen. Dankzij Be Well zit ik nu helemaal op mijn plek.

Romy Ubaghs

Wil jij afwisseling én uitdaging ervaren in de zorg, maar toch ook een vast contract?

Naast het feit dat je bij ons afwisseling en uitdaging kan combineren met een vast contract, hebben wij ook aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Van Be Well mag je verwachten dat je ondersteuning krijgt om je sneller en beter te ontwikkelen. We bieden je trainingen, intervisie en persoonlijke coaching aan. Wat is jouw droombaan, waar liggen je talenten en wat wil je nog leren? Samen zorgen we ervoor dat jij daar komt waar je wil zijn.

Liever van een begeleider in de zorg zélf horen hoe het is om bij Be Well te werken? In onderstaand filmpje vertelt Romy, ambulant begeleider in de jeugdzorg, wat je kan verwachten van een carrière bij Be Well:

Wie is Be Well?

Be Well is dé betrokken, mensgerichte en innovatieve matchingspecialist in de zorg. Be Well beschikt over veel vaste medewerkers en een groot netwerk van inzetbare professionals en opdrachtgevers in dit domein in Zuid-Nederland. Door onze betrokkenheid, begrip van wat zorgprofessionals beweegt in combinatie met ons unieke matchingsysteem met assessments garanderen wij de juiste match. In onze selectieprocedure selecteren wij naast competenties en persoonlijkheid op motivatie en betrokken­heid. Dat maakt een belangrijk verschil.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kies jij voor professionele begeleiding om jouw droombaan in de zorg te vinden? Of wil je gewoon eens vrijblijvend met één van onze consultants sparren om te zien of we iets voor je kunnen betekenen? Je kunt ons bellen op 043-3659288 óf laat in onderstaand contactformulier je gegevens achter, dan neemt één van onze consultants zo snel mogelijk contact met je op.