Even voorstellen: Nieuwe business manager Veldhoven

“Hallo, mijn naam is Fedoua Kabbaj, 30 jaar oud en sinds 1 juli 2019 werkzaam als Business Manager bij Be Well Zorgprofessionals.

Mijn interesse heeft altijd bij de mens gelegen en ik heb daarom een aantal jaren geleden de studie Pedagogiek gevolgd en afgerond. Omdat ik me in meerdere dingen wilde verdiepen – en dankzij een leuke bijbaan – ben ik in de commerciële sector terecht gekomen en heb ik vervolgens de stap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling. Hoewel ik hier erg veel heb geleerd en meegemaakt miste ik het menselijke aspect in mijn werkomgeving en ben ik zodoende met Be Well in aanraking gekomen. Tijdens mijn eerste gesprek met Arthur en Ramon voelde ik direct al een klik. Wat een leuke mensen, echte doeners maar wel met een hart voor de mens en de zorg. Hier werd ik enthousiast van!

Waarom ik verder voor Be Well heb gekozen is omdat er binnen Be Well echt naar de zorgprofessional wordt gekeken. De professional staat centraal en er wordt geluisterd naar de wensen en behoeften. Er wordt samen met de professional gekeken naar welke passie en ambities er zijn en van daar uit wordt er een mooie match gemaakt.

Naast werken houd ik er erg van om samen met vrienden en familie lekker een hapje te eten, te borrelen of een dagje te winkelen. Ook vind je me regelmatig in de sportschool om die gezellige etentjes eraf te trainen 😉.

Vind je het leuk om verder kennis te maken en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via 040 333 30 02 of via f.kabbaj@bewellprofs.nl

Tot snel?!

Met vriendelijke groet,

Fedoua Kabbaj
Business Manager

Terug

Vacatures voor hoogopgeleide zorgprofessionals in Limburg.

vacatures Limburg

Vacatures voor hoogopgeleide zorgprofessionals in Brabant.

vacatures Brabant

De juiste professional voor uw organisatie.

Uw wensprofiel

Volg ons op: