Even voorstellen: Nieuwe vestigingsmanager Veldhoven

“Sinds 1 juli ben ik onderdeel van het gedreven Be Well team in de rol van vestigingsmanager Veldhoven. Ik ben Huub Lomans en tel 42 jaren. Als uitvoerend psycholoog ben ik in 2001 afgestudeerd en heb ik binnen de gezondheidszorg een ruim aantal jaren mensen mogen begeleiden. Zowel in de preventieve- als in de curatieve zorg. Vervolgens ben ik me daarnaast meer gaan richten op leidinggevende- en managementrollen in de ambulante en poliklinische zorg. Echter wel altijd met ‘een kleine voet’ in de uitvoerende praktijk als psycholoog. Het realistisch bundelen van kennis en kunde van professionals om te komen tot een optimaal resultaat is een belangrijke drijfveer voor me.

Het zien en benutten van mogelijkheden kenmerkt mijn dagelijkse leven. Laat dit nu juist hetgeen zijn waarmee ik denk dat we samen de zorg nog beter, professioneler en vooral prettiger kunnen maken. Dit maakt dan ook dat ik erg enthousiast ben geworden over Be Well Zorgprofessionals omdat juist samenwerken, verbinden en ontzorgen belangrijke kernwaarden blijken te zijn. In de regio Brabant ben ik binnen een enthousiast team gestart om in deze regio door te bouwen aan het verbinden van zorgprofessional en organisatie. Ik kom dan ook graag in contact met zowel zorgprofessionals als zorgorganisaties om te komen tot interessante samenwerkingen.

Als trotse ouder van onze drie kinderen Sofie van 17, Guusje van 13 en Juul van 11 heb ik samen met Renate een kleurrijk leven in Venlo. Muziek maken en Vastelaovend, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Om in conditie te blijven zoek ik daarnaast graag mijn fysieke en mentale grenzen op met mijn andere passie de Ironman triatlonsport.

Heb je als zorgprofessional zin in een inspirerende kop thee of koffie, of heb je liever dat ik oriënterend bij jouw organisatie op bezoek kom bel me dan op 06-40254656 of mail naar h.lomans@bewellprofs.nl”

Met vriendelijke groet,

Huub Lomans
Vestigingsmanager Veldhoven

Terug

Vacatures voor hoogopgeleide zorgprofessionals in Limburg.

vacatures Limburg

Vacatures voor hoogopgeleide zorgprofessionals in Brabant.

vacatures Brabant

De juiste professional voor uw organisatie.

Uw wensprofiel

Volg ons op: