Even voorstellen: Priscilla Jarec

Hi, mijn naam is Priscilla Jarec, 25 jaar en ik ben sinds 15 augustus werkzaam als Talentmanager bij Be Well.

Ik wilde altijd al werken in de zorgsector. Maar wat doe je als je op de middelbare niet goed bent in biologie en dus niet het juiste profiel hebt? Dan ga (lees moet) je een andere kant op! Toch bleef de zorgsector altijd kriebelen en kon ik dit niet loslaten.

Door mijn zorgzame karakter heb ik altijd al mensen willen helpen. Helaas was dit niet voor mij weggelegd in de praktijk. Wel wilde ik altijd van toegevoegde waarde zijn en meedenken met strategieën. Zelf ben ik in 2017 namelijk afgestudeerd als communicatieprofessional. Zo ben ik in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Al snel merkte ik dat het vaak gaat om de cijfers en niet om de mens. Aangezien ik een echt mensen-mens ben, kwam ik met mezelf in de knoop en heb ik besloten om op zoek te gaan naar een bedrijf waarbij ik deze combinatie kan vinden.

Bij Be Well wordt er gekeken naar de kandidaat, de persoon achter het CV is belangrijk én vanuit daar wordt er verder gekeken. Dit past veel beter bij mij en hierbij kan ik mijn communicatie achtergrond verbinden met mijn passie voor de zorg.

In mijn vrije tijd ben ik in de zomer vrijwel ieder weekend op een festival te vinden. Mocht het iets minder weer zijn dan vind ik het niet erg om mijn tijd door te brengen op het terras of met vriendinnen.

Vind je het leuk om verder kennis te maken en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via 06 398 344 69 of mail naar p.jarec@bewellprofs.nl.

Terug

Vacatures voor hoogopgeleide zorgprofessionals in Limburg.

vacatures Limburg

Vacatures voor hoogopgeleide zorgprofessionals in Brabant.

vacatures Brabant

De juiste professional voor uw organisatie.

Uw wensprofiel

Volg ons op: