Be Well voor Regiebehandelaren

Kies met
je hoofd én
met je hart

Wil jij als regiebehandelaar niet alleen een multidisciplinair team coördineren maar óók de regie hebben over jouw eigen loopbaan?

Bij Be Well kun je afwisselend werken bij verschillende organisaties die bij jouw persoonlijkheid en competenties passen, dankzij onze uitstekende relaties met gerenommeerde zorg- en welzijnsinstellingen. Kiezen voor Be Well betekent dat je alle voordelen van een vaste baan kunt combineren met uitdaging en afwisseling. ‘Best of both worlds’, zeg maar.

Hieronder vind je een aantal actuele vacatures. Zit jouw droombaan er bij? Solliciteer direct! Weet je het nog niet helemaal zeker en wil je eerst meer informatie? Laat bij ‘bel me terug’ je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Zuid-Limburg

Weet jij als geen ander hoe je kinderen en jongeren met trauma’s kan ondersteunen en op weg kan helpen naar een betekenisvolle toekomst? Dan zoeken wij jou! 

 

Limburg en Zuidoost Brabant

Heb jij als psychotherapeut, klinisch of GZ psycholoog, of orthopedagoog generalist een eigen praktijk of een vaste baan, maar zou je het leuk vinden om je daarnaast een aantal uur per week in te zetten binnen een instelling om het zorgproces optimaal vorm te geven?

 

Noord-Limburg

Voor een instelling in de ouderenzorg met kleinschalige zorglocaties, ieder met een eigen karakter, zoeken wij op korte termijn een GZ-psycholoog.

Je krijgt de ruimte om in de keukens van verschillende zorgorganisaties te kijken. Ook zorgt Be Well goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Als ik behoefte heb aan scholing, intervisie, supervisie, coaching... niets is te veel.

Josique Bokken (GZ psycholoog)

Bespreek je wensen en ambities eens met een van onze talent managers 

Samen kunnen jullie analyseren wat je motiveert en welke doelgroepen en organisaties bij je passen. Bovendien kunnen ze je precies uitleggen waarom werken met en bij Be Well het verschil maakt. Zo vinden we bij Be Well bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het regelmatig met je en stellen samen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn

Liever van een regiebehandelaar zelf horen hoe het is om bij Be Well te werken? In onderstaand filmpje vertelt regiebehandelaar / GZ-psycholoog Josique Bokken wat je kunt verwachten van een carrière bij Be Well:

Wie is Be Well?

Be Well is dé betrokken, mensgerichte en innovatieve matchingspecialist in de zorg. Be Well beschikt over veel vaste medewerkers en een groot netwerk van inzetbare professionals en opdrachtgevers in dit domein in Zuid-Nederland. Door onze betrokkenheid, begrip van wat zorgprofessionals beweegt in combinatie met ons unieke matchingsysteem met assessments garanderen wij de juiste match. In onze selectieprocedure selecteren wij naast competenties en persoonlijkheid op motivatie en betrokken­heid. Dat maakt een belangrijk verschil.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Match je met één of meerdere van onze vacatures? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek! Staat de uitdaging die jij zoekt er nog niet tussen? Bel ons even (043-3659288) zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Of laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!