zzper in de zorg voordelen en nadelen
Teamleider / Zorgmanager

Coachen en leidinggeven zit in je bloed?

Je bent zorgprofessional maar ziet een leidinggevende functie als volgende stap in je carrière?

Onze nieuwste vacatures

Afdelingshoofd / Teamleider forensische zorg
Venray | 32 - 36 u
Als Afdelingshoofd op de forensische behandelafdeling geef je leiding aan twee sociotherapeutische teams. Je zorgt er onder andere voor dat de behandeling van de patiënten geoptimaliseerd wordt doordat teamleden en middelen effectief worden ingezet.
W&S

Wil je liever eerst jouw wensen kenbaar maken en horen wat wij je kunnen bieden?
Ga met ons in gesprek.

“Je gaat samen met Be Well op zoek naar de juiste functies. Ze houden rekening met je ambities, opleidingsniveau en persoonlijke ontwikkelplan. Naderhand stem je samen de termijn van de opdrachten af”
Pien Derks
Pien Derks
Verpleegkundige

Pien Derks, Verpleegkundige, vertelt meer projectmatig werken via Be Well.

Ramon van der Stelt

Commercieel Partner / Co-owner

In 2014 ben ik Be Well gestart met mijn jarenlange ervaring en interesse in de zorgwereld. Bel me vooral voor een goed gesprek en om alle mogelijkheden bij jou in de omgeving te bespreken.”

r.vanderstelt@bewellprofs.nl
06 14 69 34 88

Hoe wil je werken?

Vaste baan bij Be Well

De vrijheid van een zelfstandige, maar ook de zekerheid van een vast dienstverband? Door als gedetacheerde aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers, heb je veel afwisseling en uitdaging in je werk. Je vergoot jouw netwerk en doet veel ervaring op in een korte tijd.

Vaste baan bij zorgorganisatie

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Als zzp'er

Werk je als zelfstandige en sta je open voor nieuwe opdrachten? Dankzij ons brede netwerk weten we waar relevante mogelijkheden voor je liggen in Limburg en Brabant. We helpen je graag aan nieuwe opdrachten als zzp’er.

FlexZorg

Help jij zorgorganisaties met het vullen van openstaande diensten door flexibel in te springen bij ziekte, verlof of vakanties? Zo bepaal je zelf jouw eigen werkrooster en kun je bij verschillende organisaties rondkijken.