Persoonlijk Begeleider EVB+

Uren per week
24-36 u
Locatie
Haaren
Salaris
Conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40-45 (min. €1963,- en max. €3189,- bruto op basis van 36 uur per week).
Over de functie
Jij als Begeleider bent hun basis veiligheid. Warm, een groot empathisch vermogen, maar je zorgt ook voor duidelijkheid, voorspelbaarheid en structuur. Je creëert een sfeervolle, veilige omgeving.
Omschrijving
Je komt te werken met een ontzettend dankbare doelgroep. Het werk kan je dichter bij jezelf brengen. Je leert zelf immers ook om te genieten van de kleine dingen. Tevens geeft de zichtbare dankbaarheid zo veel voldoening en energie.
Je komt te werken in een fijn bedrijf met open communicatie. Je krijgt er veel kansen en er wordt meegedacht met elke medewerker. Waar liggen jouw kwaliteiten en waar kun jij iets bijdragen? Het teamgevoel is belangrijk en je werkt samen met collega's met positieve mindset, die focussen op wat wél kan. Het team werkt vanuit een duidelijke visie in de ondersteuning van cliënten. De begeleiding zelf is vooral individueel en gericht op ieders persoonlijke behoeften en wensen.
De organisatie
Een zo goed mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar werken ze aan bij deze organisatie. Hoe wil iemand wonen, werken, leren en ontspannen, en wat heeft hij of zij daarbij nodig? De zorgorganisatie helpt cliënten in eigen leefomgeving om als uniek mens te ontplooien en een eigen leven te leiden. We zijn immers allemaal mensen, met eigen mogelijkheden, voorkeuren en talenten. De organisatie laat de cliënt zijn wie hij wil zijn. En jou ook.
Funtie-eisen
Als je ziet dat jouw cliënt ontspant, de mondhoeken omhoog krullen of begint te schaterlachen, dan is jouw dag weer goed. Jij let erop dat jouw cliënt goed in zijn vel zit. Hier heb je oog voor en dit voel je aan. Je pikt signalen meteen op en denkt vanuit mogelijkheden. Je wil bijdragen aan het best mogelijke leven van mensen met ernstig verstandelijke beperking. Je weet hoe je ze een goed gevoel kan geven en dankzij jou voelen ze zich geliefd. Jouw belangrijkste taak: hen vermaken; ze gelukkig maken. Zelf word je dan ook gelukkig van hun stralende gezichten en geniet je intens van alle kleine momenten die dit werk zo mooi maken. Soms is het iets grappigs, soms iets ontroerends. Als je bijvoorbeeld onverwacht een liefdevolle knuffel krijgt, die zo veel zegt!
"Werken met deze doelgroep is zo leuk. Je krijgt met ontzettend veel verschillende type mensen te maken. Mensen met verstandelijke beperking zijn vaak open, hebben humor en ze kunnen nog zo veel leren. Het voelt elke dag heel goed om daaraan bij te mogen dragen." - medewerker van de organisatie.
  • Je bent flexibel beschikbaar. Overdag, in de avonden en in de weekenden.
  • Je kan prioriteiten stellen en inspelen op wisselende situaties.
  • Je bent enthousiast over de doelgroep.
  • Je hebt de noodzakelijke kennis van autisme.
  • Je werkt gestructureerd en methodisch.
  • Een afgeronde hbo-opleiding Social Work; SPH, MWD, Pedagogiek of vergelijkbaar.
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast contract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Een vast contract mét mooie prestatiebonus;
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur;
  • 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling.
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten variërend van zes t/m twaalf maanden. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Neem voor meer informatie contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht