Pedagoog / Social Worker complexe opvoedvraagstukken

Uren per week
24-36 u
Locatie
Zuid-Limburg
Salaris
In overleg - afhankelijk van ervaring
Over de functie
Jouw basisattitude als Pedagoog of Social Worker is niet veroordelend, je zoekt altijd naar de verklaring van gedrag en ziet succes in de kleinste hoek. Je kan je goed verplaatsen in cliënten en werkt graag in een bewegende organisatie.
Omschrijving
Gevarieerd en zinvol werk in een fijne werkomgeving. Je komt terecht in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Limburg met meerdere locaties. Ze zijn ervan bewust dat de wereld verandert. Zij staan niet stil, maar bewegen mee. Voor medewerkers is veel ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van casussen, opleidingen en/of trainingen.
Voor de afdeling Kind en Jeugd (6 - 21 jaar), zoekt de zorgorganisatie een Pedagoog of Social Worker. Je behandelt kinderen en jeugd met (ortho)psychiatrische vraagstukken. Dit houdt in dat ze, naast hun gedragsstoornissen, vaak ook gediagnosticeerd zijn met reguliere psychiatrische stoornissen. Je begeleidt hen in dagdagelijkse activiteiten, individueel en groepsgericht, schrijft behandelplannen, zorgt voor dagelijkse rapportages, neemt deel aan mdo's, betrekt ouders bij behandelingen en onderhoudt dit contact.
Funtie-eisen
Om te beginnen heb je passie voor je vak en maak je snel verbinding met kinderen en jeugd. Je staat echt naast ze en bij jou voelen ze zich vertrouwd. Elke dag laat je ze iets verder groeien, onder andere doordat jij ze als geen ander weet te motiveren en stimuleren.  Je bent geduldig en kan je inleven in hun gevoelens. Ook kun je adequaat handelen in onverwachte en stressvolle situaties. Last but not least: je hebt een afgeronde, relevante, hbo- zorgopleiding én hebt een SKJ registratie.
Soort contract
Jaarcontract met intentie voor onbepaalde tijd
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Een mooie prestatiebonus;
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur;
  • 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling.
Aanvullende informatie
Meer informatie? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht