Ambulant Begeleider jeugdzorg Maastricht

Uren per week
32 - 36 uur
Locatie
Maastricht
Salaris
CAO Sociaal werk. Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
Over de functie
Je bent een verbindende hulpverlener met groot inlevingsvermogen, met het hart in de jeugdzorg. Je bent graag onderdeel van een dynamische omgeving en werkt vanuit systematische aanpak.
Omschrijving
Een uitdagende functie met ruimte voor innovatie, ontwikkeling en groei in een ambitieuze zelforganiserende omgeving. De organisatie is volop in ontwikkeling en vraagt om flexibele medewerkers met aandacht voor verandering en ontwikkeling.
Samen met de jeugdigen en het gezin op weg naar een onbezorgde glimlach. Dat is waar de organisatie naar streeft. De jeugdhulp organisatie biedt handvatten aan jeugdigen om zelf de weg te bewandelen en zich naar vermogen te ontwikkelen. Vanuit eigen kracht en mogelijkheden kiest de jeugdige zijn eigen route. De organisatie ondersteunt, faciliteert en stimuleert de jeugdige hierbij. Het uiteindelijke doel is die onbezorgde glimlach, waarbij de organisatie overbodig is.


Het ambulante team is een cluster binnen de organisatie waarbij vanuit een systematische aanpak, individuele begeleiding wordt ingezet thuis, en op school als vrijetijdsbesteding. De hulpvraag van de jeugdigen en ouders is het uitgangspunt. Hulpvragen die je tegenkomt, zijn onder andere ADHD/ASS problematiek, trauma, hechtingsproblemen en oppositioneel gedrag. Elke dag is anders en vraagt jou om veerkracht en expertise. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het hulpverleningsproces van jouw eigen casuïstiek.
Funtie-eisen
Je ziet het als een uitdaging om in een dynamische omgeving te werken waarbij je steeds jouw grenzen verlegt. Je streeft naar continue verbetering, staat stevig in je schoenen, bent besluitvaardig en staat open voor feedback. Jouw affiniteit ligt in de jeugdzorg en je kunt je goed in de doelgroep inleven. Verder denk je in kansen en uitdagingen, ben je oprecht, zelfstandig, integer en flexibel. Je staat ervoor open ingezet te worden binnen andere clusters.

Je hebt:
 • Een afgeronde Hbo-opleiding Social Work, Sociale Studies, Toegepaste Psychologie, MWD of vergelijkbaar;
 • Al ervaring als Social worker, Begeleider of als Maatschappelijk werker;
 • Een geldige SKJ registratie.
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
 • 32 - 36 uur
 • Een prestatiebonus
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur per week
 • 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Korting op sportschool abonnement
 • Een fietsplan
 • Leefstijlcoach
 • Ondersteuning bij je ontwikkeling
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Meer informatie? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht