Teamleider dagbestedingscentra

Uren per week
Minimaal 24 u
Locatie
Midden Limburg
Salaris
Bespreekbaar
Over de functie
Als Interim Teamleider ga je twee dagbestedingscentra aansturen in Midden Limburg. Je hebt een coachende manier van leidinggeven en weet jouw collega’s positief te motiveren. Samen met jou willen ze het mooiste resultaat behalen.
Omschrijving
Je bent, samen met jouw teams, verantwoordelijk voor twee activiteitenlocaties van een mooie organisatie in de gehandicaptenzorg. Eén van de locaties bestaat uit 14 medewerkers, 4 stagiaires en 8 vrijwilligers. Deze dagbestedingslocatie draait om ICT en technologische innovaties om zoveel mogelijk zelf richting en inhoud te geven aan het eigen leven. Bij het invullen van het dag/weekprogramma wordt zoveel mogelijk uitgegaan van de individuele behoefte en mogelijkheden van de cliënten.
De andere locatie ligt midden in de wijk, deze locatie staat dan ook voor ‘meedoen in de samenleving'. Op deze dagbestedingslocatie worden belevingsgerichte activiteiten aangeboden voor zo'n 25 volwassen cliënten. Hier is sprake van een wat kleiner team.


Jouw werkzaamheden
 • Je geeft leiding twee teams verdeeld over 2 locaties. Je verzorgt de operationele aansturing, zorgt voor voldoende personele bezetting door het aantrekken en behouden van personeel en draagt een verantwoordelijkheid in de bedrijfsvoering van de betreffende locatie.
 • In je dagelijkse werk maak je een vertaalslag naar de visie van de organisatie in het team, draag je zorg voor de uitvoering van het financieel beleid van het team en zorg je dat de organisatorische processen in het team gestroomlijnd lopen. Je gaat op een inspirerende en krachtige manier aan de slag met vraagstukken gerelateerd aan verantwoorde en kwalitatief goede zorg en het begeleidingsproces.
 • Je houd je bezig met het optimaliseren van de teamprocessen.
 • Je bent een spil in het web en zoekt de samenwerking op met collega teamleiders binnen de regio. Je neemt medewerkers, ouders en cliënten mee in de ontwikkelingen binnen de sector en hebt oog voor de verschillende belangen.
 • Naast een interne focus, heb je ook een blik op de buitenwereld en creëer je samen met jouw team kansen en mogelijkheden voor de cliënten.
Funtie-eisen
 • Je bent betrokken en hebt een positieve instelling. Daarmee maak jij het verschil.
 • Je hebt het in je om anderen te inspireren en motiveren. Samen met het team behaal je mooie resultaten.
 • Je hebt een coachende stijl van leidinggeven.
 • Je hebt ervaring met leidinggeven, bij voorkeur in de zorg.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
Soort contract
Interim | 6 tot 12 maanden
Startdatum
21-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
 • Per direct
 • 6 tot 12 maanden
 • Tarief en voorwaarden bespreekbaar
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten variërend van zes t/m twaalf maanden. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.

Wil jij investeren in je carrière? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht