Wie is Be Well?

Specialisten in Zorg & Welzijn

Be Well levert hoogopgeleid en ervaren talent voor tijdelijke functies of projectmatige ondersteuning in het domein zorg en welzijn.

Wij verbinden de zorgsector (zorgverleners en gemeenten) en de arbeidsmarkt met onze talentpool! Wij hebben de juiste interim zorgprofessionals voor uw organisatie en hebben de beste vacatures voor hoog opgeleiden in de zorg en welzijnssector. Wij ontzorgen onze klanten door snel de juiste mensen te leveren tegen concurrerende tarieven.

Be Well levert specialisten zoals klinisch en GZ psychologen, psychiaters, artsen, verpleegkundigen op hbo-niveau, maar ook zorgmanagers, WMO consulenten en beleidsmedewerkers. Onze kernwoorden zijn samenwerken, ontzorgen en verbinden.

1 .

Wij detacheren hoogopgeleide, ervaren medewerkers voor de tijdelijke invulling van functies of projectmatige ondersteuning.

2 .

Wij bemiddelen zelfstandige interim zorgprofessionals voor specialistische of management functies.

3 .

Wij werven kandidaten voor moeilijk in te vullen functies met een detavast-constructie als optie.

Perfecte match op kennis en persoonlijkheid

Wie is de persoon achter het CV? Is de zorgprofessional wel zelfsturend, proactief en flexibel?

Is deze wel resultaatgericht, doortastend en communicatief sterk? Kan de interim professional onder druk werken? Past de persoon in de groep? Vragen die elke organisatie zich stelt bij het inhuren van interim professionals! Uniek in onze dienstverlening is de perfecte match tussen onze kandidaten en de tijdelijke functie of opdracht. We matchen niet alleen op de harde eisen – kennis en ervaring – , maar ook op de gewenste competenties en persoonlijkheid.

Be Well beschikt over online assessments om zowel de competenties als de persoonlijkheidskenmerken wetenschappelijk en objectief te meten. Bovendien worden de interim medewerkers gematcht tegen normprofielen per functie. In één oogopslag wordt duidelijk of iemand aan het wensprofiel van bijvoorbeeld een verpleegkundige of teamleider voldoet. Hierdoor garanderen we een interim zorgprofessional die bij u past en die waarde toevoegt aan uw zorgverlening.

Vacatures voor hoogopgeleide zorgprofessionals in Limburg.

vacatures Limburg

Vacatures voor hoogopgeleide zorgprofessionals in Brabant.

vacatures Brabant

De juiste professional voor uw organisatie.

Uw wensprofiel

Volg ons op:

U zoekt tijdelijke ondersteuning van zorgprofessionals?

Vul uw naam, telefoonnummer en emailadres in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.