Zorgverleners ontzorgd!

Uw talentpool voor zorgprofessionals

Elke zorgverlener wil beschikken over ‘vast’ en ‘flexibel’ talent.

Om effectief te reageren op de vele veranderingen in de zorgsector en snel de juiste zorg te kunnen bieden zonder ongewenste wachtlijsten. Dus kunnen putten uit resources die direct beschikbaar zijn omdat er geen tijd is voor langdurige werving en selectietrajecten of opleidingstrajecten.

De bemiddeling van talent komt hierdoor steeds meer te liggen bij detacheringsspecialisten. Be Well heeft een groot bestand van ervaren en gespecialiseerde zorgprofessionals, waardoor we snel de juiste persoon kunnen inzetten. Wij kruipen hiervoor in de huid van onze opdrachtgevers, maar weten ook het hart te raken van de nieuwe arbeidsgeneratie!

Be Well garandeert de juiste zorgprofessional

Onze professionals zijn geselecteerd op competenties die interim medewerkers in de zorg succesvol maken:

Zelfsturing en -ontwikkeling, proactief en flexibel gedrag, uitstekende communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit.

Voor al onze professionals geldt verder dat ze expertise hebben op hun vakgebied en beschikken over een hbo- of universitaire opleiding.

Onze Business Manager als uw klankbord

Onze business managers hebben veel kennis van de functies in de zorg en de veranderingen die in de zorg & welzijnssector gaande zijn.

Daarom zijn zij een prima sparringpartner voor u en kunnen u als geen ander adviseren hoe u een probleem of project aanpakt en wie het beste past op een uitdagende klus.

Zij zijn ook verantwoordelijk voor de recruitment van de interim professionals. Hierdoor kennen zij niet alleen uw organisatie en wensen, maar ook de kennis en ervaring van de zorgprofessionals en maken de perfecte match voor u!

Projectevaluaties

Onze business managers houden scherp in de gaten of de inzet van onze interim zorgprofessionals naar uw tevredenheid verloopt.

Hiervoor plannen we regelmatig projectevaluaties; een open driehoeksgesprek tussen u, uw zorgprofessional en onze business manager. U kunt aangeven wat u van de inzet en de prestaties van onze professionals vindt en wat eventueel nog beter kan.

Onze zorgprofessionals denken met u mee en onze business managers geven gratis advies! Bovendien coachen zij onze interim professionals naar aanleiding van de gemaakte afspraken.

Vacatures voor hoogopgeleide zorgprofessionals in Limburg.

vacatures Limburg

Vacatures voor hoogopgeleide zorgprofessionals in Brabant.

vacatures Brabant

De juiste professional voor uw organisatie.

Uw wensprofiel

Volg ons op:

U zoekt tijdelijke ondersteuning van zorgprofessionals?

Vul uw naam, telefoonnummer en emailadres in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.