Contact met Be Well:
T (043) 365 92 88 / info@bewellprofs.nl

Wervingsactie

Be Well groeit en zoekt nieuw zorgtalent. Op dit moment hebben we meer vacatures dan geschikte kandidaten. Daarom vragen wij jouw hulp!

Als zorgprofessional weet je uit ervaring wie we nodig hebben en wat onze klanten van ons verwachten. Waarschijnlijk ken je talenten in je vrienden-/kennissen-/familiekring of collega’s die geïnteresseerd zijn om bij Be Well te komen werken of met ons willen kennismaken. Als jij een zorgtalent aandraagt en Be Well jouw kandidaat aanneemt én minimaal drie maanden kan plaatsen, verdien je een bonus van €500,-!


Reischeque
De collega van Be Well die de meeste kandidaten aandraagt, belonen we met een reischeque ter waarde van €500,-. Dit moeten wel kandidaten zijn met een afgeronde opleiding en ervaring, die passen bij Be Well en geïnteresseerd zijn om kennis te komen maken. Voor het winnen van de reischeque is het niet nodig dat we de kandidaat daadwerkelijk aannemen.

Wat moet je doen?
Heel eenvoudig! Gebruik je netwerk en interesseer je kennissen, vrienden, familie of collega’s voor werken bij Be Well. Mail of app de voornaam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres (en eventueel het CV) van jouw kandidaat naar Robin, Lidy of Ramon. Zij weten dan voldoende en zullen zelf contact opnemen met jouw kandidaat en hem/haar uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Zij nemen de sollicitatieprocedure voor hun rekening en houden je persoonlijk op de hoogte van de voortgang van de sollicitaties en projecten van jouw kandidaten.

Je kunt contact opnemen met je eigen consultant of talent manager bij Be Well, of mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl.

Wij hopen dat je meedoet met onze zoekactie en een mooi centje kan bijverdienen voor de zomervakantie of andere wensen die je wilt vervullen. Mocht je nog vragen, tips of andere ideeën hebben, bel of mail ons gerust!

Geef een reactie