Contact met Be Well:
T (043) 365 92 88 / info@bewellprofs.nl

Be Well Informed

Afgelopen maand hebben wij ons intranet, Be Well Informed, aan jullie geïntroduceerd. Wij hopen jullie hiermee nog beter te kunnen informeren over onze activiteiten en te betrekken bij de ontwikkelingen binnen Be Well.

Be Well Informed is ontwikkeld vanwege twee voornaamste redenen. Ten eerste willen we het onze medewerkers graag zo makkelijk mogelijk maken. Be Well Informed draagt hier aan bij doordat alle relevante informatie die je als medewerker van Be Well nodig hebt (denk bijvoorbeeld aan informatie over je arbeidsvoorwaarden of het declaratieformulier) op één plek verzameld staat. Met enkel je inloggegevens heb je dus toegang tot alles wat je als medewerker van Be Well nodig hebt!

De tweede reden is dat we Be Well nog meer een gezicht willen geven. Want ook al werken we fysiek niet op dezelfde plek, we zijn toch een team met zijn allen. We hopen dat we met het delen van interne nieuwtjes en het smoelenboek bijdragen aan het ervaren teamgevoel!

Wat kun je allemaal vinden op Be Well Informed?

  • Nieuws: hier plaatsen we nieuwsberichten die enkel bedoeld zijn voor medewerkers. Ook is het mogelijk om reacties te plaatsen en/of vragen te stellen onder nieuwsberichten. Probeer maar eens onder dit bericht…
  • Kalender: hier vind je alle data waarop trainingen, cursussen, intervisies, evenementjes, uitjes (zodra dit weer kan…) e.d. plaatsvinden. Ook vind je hier de verjaardagen van je collega’s.
  • Medewerkers informatie: verzamelplaats voor belangrijke informatie, bijvoorbeeld informatie over arbeidsvoorwaarden, het regelingenboek en het declaratieformulier. Ook weblinks naar belangrijke websites, zoals Exact Online (urenregistratie en verlof) en Werknemers Loket (loonstroken) zijn er te vinden. Een aantal ‘veel gestelde vragen’ zijn tevens toegevoegd.
  • Be Well Academy: ons trainings- en opleidingsaanbod, zoals de training ‘Brain Blocks’ voor zorgprofessionals die werken met cliënten met autisme en de trainingen ‘Omgaan Met Agressie’ en ‘Effectief op Job Interview’. Ook wordt er gelinkt naar een open leerplatform met trainingen speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals.
  • Smoelenboek: hier vind je informatie over je collega’s, zoals een profielfoto, contactinformatie, hobby’s en interesses, opleidingen en expertise. In één handig overzicht zie je wie jouw collega’s zijn, waar ze werken en kun je makkelijk contact leggen. Vergeet je eigen profiel niet in te vullen!

Mochten er nog vragen, opmerkingen of suggesties zijn, laat het weten in een reactie onder dit bericht!

Geef een reactie