Contact met Be Well:
T (043) 365 92 88 / info@bewellprofs.nl

Be Well Momentjes

Als je in de zorg werkt, maak je regelmatig moeilijke en aangrijpende momenten mee. Maar er zijn ook elke dag geluksmomentjes te vinden die je dag weer helemaal goed maken! Dat zijn nou Be Well Momentjes.

Het lijkt ons ontzettend leuk om de geluksmomentjes die jullie als zorgprofessionals dagelijks meemaken te delen met elkaar en met anderen. Want op die manier wordt jouw geluksmomentje ook nog eens het geluksmomentje van een ander! Happiness is contagious

Het idee is om een Instagrampagina, die we Be Well Momentjes gaan noemen, hiervoor in te zetten. Om invulling te geven aan deze Instagrampagina hebben we jouw hulp hard nodig!

Als jij een Be Well Momentje meemaakt dat zo hartverwarmend, grappig of gewoon leuk is dat je het graag wilt delen, stuur dit dan in een berichtje (met eventueel een bijbehorende foto) naar Felice. Zij zorgt dat dit op de Instagrampagina geplaatst wordt. Uiteraard wordt hierbij de privacy van je cliënten te allen tijde gewaarborgd en ook jij mag kiezen of je je Be Well Momentje met naam en foto wilt delen of dat je zelf liever ook anoniem blijft.

Word jij ook zo enthousiast van dit idee? Laat het weten in een reactie onder dit bericht. Dan word je toegevoegd aan de Be Well Momentjes Whatsappgroep. En geen zorgen, dit wordt niet de zoveelste spamgroep. Spammers worden uit de groep gegooid, het moet natuurlijk wel leuk blijven. De groep is enkel bedoeld voor het delen van Be Well Momentjes. Daar word je dus meteen blij van!

Wil jij écht niet in een Whatsappgroep maar wil je wel een Be Well Momentje delen? Je mag het ook direct naar Felice sturen door te mailen naar f.pechholt@bewellprofs.nl of een berichtje te sturen naar 0639834469. Ook kun je het direct delen onder dit bericht.

Laat in een reactie onder dit bericht weten of (en met welk telefoonnummer) je toegevoegd wilt worden in de Be Well Momentjes Whatsappgroep.

3 thoughts on “Be Well Momentjes

    1. Hey Corine, bedankt voor je reactie!

      De Whatsappgroep kan gebruikt worden om input op de sturen, zodat ik deze kan verzamelen en op Instagram kan zetten. Dit leek mij een handige en eenvoudige manier voor het insturen van een Be Well Momentje, maar het kan uiteraard ook via een persoonlijk appje of een email naar mij. Echter hoop ik dat dit met een Whatsappgroep wat meer gaat leven en collega’s elkaar “aansteken” met het insturen van geluksmomentjes!

      Groetjes, Felice

Geef een reactie