Contact met Be Well:
T (043) 365 92 88 / info@bewellprofs.nl

Behoefte aan intervisie?

Be Well organiseert regelmatig intervisiebijeenkomsten voor haar zorgprofessionals. Op dit moment hebben we twee actieve groepen voor gedragswetenschappers die ongeveer eens op de twee maanden samen komen. In het verleden hebben we ook een groep gehad voor begeleiders in de zorg die we (bij voldoende animo) graag weer nieuw leven willen inblazen. Voor deze intervisiebijeenkomsten ontvang je accreditatiepunten voor de verschillende beroepsregistraties.

Tijdens de intervisie wordt gebruik gemaakt van de ‘oplossingsgerichte intervisiemethode’. Deze methode helpt om te focussen op oplossingen in plaats van problemen. Momenteel vinden de bijeenkomsten nog online plaats, maar binnenkort kunnen ze ook weer bij ons op kantoor plaats vinden. Wij stellen hiervoor een fijne ruimte beschikbaar.

Heb jij behoefte om aan te sluiten bij één van de intervisiegroepen of wil je een nieuwe groep starten voor jouw specifieke beroepsgroep? Laat het even weten in een reactie onder dit bericht of bel/app naar Felice Pechholt (06 39 83 44 69). Ook zorgprofessionals van buiten Be Well zijn hiervoor welkom!

2 thoughts on “Behoefte aan intervisie?

Geef een reactie