Contact met Be Well:
T (043) 365 92 88 / info@bewellprofs.nl

Training omgaan met agressie

Training: omgaan met agressie

In het verleden hebben wij de training ‘Omgaan Met Agressie’ (OMA) al een aantal keer laten verzorgen door trainer én sociotherapeut Patriek van der Sluijs. Uit ervaring blijkt dat deze training als zeer waardevol wordt ervaren door zorgprofessionals die werken met een complexe doelgroep.

Tijdens de OMA training worden vaardigheden aangeleerd die gericht zijn op het voorkomen van – en het omgaan met – agressie. De training is theoretisch onderbouwd maar voornamelijk praktisch van aard. Situaties worden bijvoorbeeld geoefend aan de hand van rollenspellen. Op deze manier kunnen de aangeleerde vaardigheden na afloop van de training zo goed mogelijk in de praktijk worden toegepast.

De training bestaat uit twee dagdelen van ieder vier uur en twee uur voorbereidingstijd, in totaal dus tien uur. De training is geaccrediteerd voor de SKJ beroepsregistratie.

Wil jij leren omgaan met agressie?

In het najaar willen we graag weer een omgaan met agressie training organiseren. Als je interesse hebt om hieraan deel te nemen laat het weten in een reactie onder dit bericht of bel/app naar Felice Pechholt (06 39 83 44 69)

Geef een reactie