Contact met Be Well:
T (043) 365 92 88 / info@bewellprofs.nl

Wervingsactie 2022

Be Well groeit en zoekt nieuw zorgtalent. Op dit moment hebben we meer vacatures dan geschikte kandidaten. Daarom vragen wij jouw hulp!

Als zorgprofessional weet je uit ervaring wie we nodig hebben en wat onze klanten van ons verwachten. Waarschijnlijk ken je talenten in je vrienden-/kennissen-/familiekring of collega’s die geïnteresseerd zijn om bij Be Well te komen werken of met ons willen kennismaken. Als jij een zorgtalent aandraagt en Be Well jouw kandidaat aanneemt én minimaal drie maanden kan plaatsen, verdien je een bonus van € 500,-! Ken je een zzp’er die op zoek is naar een mooie opdracht? Ook dan geldt de bonus als deze persoon minimaal 3 maanden een project aangaat via Be Well!

Wat moet je doen?
Heel eenvoudig! Gebruik je netwerk en interesseer je kennissen, vrienden, familie of collega’s om bij Be Well te komen werken. Mail of app de voornaam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres (en eventueel het cv) van jouw kandidaat naar Ramon, Robin of Marjolein. Zij weten dan voldoende en zullen zelf contact opnemen met jouw kandidaat en hem of haar uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Zij nemen de sollicitatieprocedure voor hun rekening en houden je persoonlijk op de hoogte van de voortgang.

Deze wervingsactie is geldig voor het hele jaar 2022. Wij hopen dat je meedoet met onze zoekactie en een mooi centje kan bijverdienen!

Geef een reactie