Arts
Arts / Psychiater

Je bent afgestudeerd Arts, maar wilt eerst afwisseling en verdieping om te ontdekken wat je specialisatie wordt?

Je zoekt goedbetaalde interim opdrachten?

Onze nieuwste vacatures

Basisarts / ANIOS Psychiatrie
Eindhoven | 24
Voor de High Intensive Care (HIC) bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ANIOS t.b.v. vervanging zwangerschapsverlof voor 24 uur p/w.
Interim opdracht
Dokter / Arts
Limburg | Vanaf 8 u
Je bent afgestudeerd Arts, maar wilt eerst afwisseling en verdieping om te ontdekken wat je specialisatie wordt? Of je zoekt een goedbetaalde interim opdracht en je staat open voor een nieuwe of aanvullende uitdaging? Samen vinden we een opdracht die aansluit aan jouw wensen!
Detachering
Afwisseling & verdieping als zelfstandig Psychiater
Limburg/Brabant | Vanaf 8 u
Wil jij als zelfstandig Psychiater liever focussen op het behandelen dan alle bijkomende zaken eromheen? Ben je op zoek naar de juiste bemiddelingspartner voor korte of langere opdrachten?
Interim opdracht

Wil je liever eerst jouw wensen kenbaar maken en horen wat wij je kunnen bieden?
Ga met ons in gesprek.

“Ik wist niet welke richting ik op wilde als Basisarts. Door de persoonlijke begeleiding en ruimte die ik kreeg van Be Well, begon ik met het volste vertrouwen aan iets nieuws. Inmiddels ben ik daar in opleiding tot specialist! Be Well ondersteunt, exploreert en helpt je bij je keuze totdat er een vakgebied is dat helemaal bij je past!”
Laura Hannink
Arts

We willen dat jij met je hart op de juiste plek zit en helpen je aan passende opdrachten. Weet je niet precies waar jouw hart ligt? Via onze persoonlijke begeleiding en dankzij de afwisselende opdrachten, kom je steeds een stap dichterbij!

Ramon van der Stelt

Commercieel Partner

“In 2014 ben ik Be Well gestart met mijn jarenlange ervaring en interesse in de zorgwereld. Bel me vooral voor een goed gesprek en om alle mogelijkheden bij jou in de omgeving te bespreken.”

r.vanderstelt@bewellprofs.nl
06 14 69 34 88 

Hoe wil je werken?

Vaste baan bij Be Well

De vrijheid van een zelfstandige, maar ook de zekerheid van een vast dienstverband? Door als gedetacheerde aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers, heb je veel afwisseling en uitdaging in je werk. Je vergoot jouw netwerk en doet veel ervaring op in een korte tijd.

Vaste baan bij zorgorganisatie

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Als zzp'er

Werk je als zelfstandige en sta je open voor nieuwe opdrachten? Dankzij ons brede netwerk weten we waar relevante mogelijkheden voor je liggen in Limburg en Brabant. We helpen je graag aan nieuwe opdrachten als zzp’er.

FlexZorg

Help jij zorgorganisaties met het vullen van openstaande diensten door flexibel in te springen bij ziekte, verlof of vakanties? Zo bepaal je zelf jouw eigen werkrooster en kun je bij verschillende organisaties rondkijken.