Joëlle Panis - marketing en recruitment professional bij Be Well

Even voorstellen… Joëlle Panis!

Sinds vorige maand hebben we een nieuw talent toegevoegd aan ons team! Joëlle Panis is bij Be Well gestart als Marketing & Recruitment professional. Zij heeft een achtergrond in de journalistiek en meerdere jaren werkervaring binnen de Online Marketing én Recruitment. Benieuwd naar Joëlle? Lees verder!

Lees verder »

In gesprek met collega Lisa

Be Well collega Lisa van der Aa werkt sinds januari 2021 bij Be Well als gedragswetenschapper. Wij spraken haar over haar werk bij opdrachtgevers Koraal en Rader én hoe zij werken bij Be Well ervaart. Lees hier het interview!

Lees verder »

Taart 🍰

Sinds maart delen wij overheerlijke Be Well taarten uit bij de start van nieuwe opdrachten. Zo leren onze medewerkers en zzp’er hun nieuwe collega’s op een fijne en informele manier kennen! Dit heeft al een aantal vrolijke beelden opgeleverd die we graag met je delen.

Lees verder »

Dagboek van sociotherapeut Frank

Frank Gerbers is zzp’er in de zorg en via Be Well wordt hij bemiddeld als sociotherapeut bij de Mutsaersstichting. In samenwerking met de Mutsaersstichting heeft hij een dagboek geschreven over een typische werkdag.

Lees verder »

Nieuwe opdrachtgevers in de regio Brabant

Sinds april mogen wij 2 nieuwe opdrachtgevers toevoegen aan ons mooie zorgnetwerk: Cello en Impegno. Hiermee breiden wij onze relaties in Brabant steeds verder uit en ondersteunen wij ook in deze regio steeds meer organisaties met onze ervaren en gepassioneerde zorgprofessionals.

Lees verder »

Succesvolle direct mailing actie

Regiebehandelaren zijn onmisbaar om de zorg vorm te geven. Helaas merken wij dat veel instellingen problemen hebben omdat ze onvoldoende regiebehandelaren tot hun beschikking hebben. Daarom hebben wij ons ingezet om hier iets aan te veranderen!

Lees verder »

Be Well blijft op het juiste spoor!

Wij gaan verhuizen, maar ‘ontsporen’ niet… van het Stationsplein in Sittard verhuizen we naar de Spoorweglaan in Maastricht. Onze vestiging in Eindhoven blijft bij het station aan het Kennedyplein.

Lees verder »