Verpleegkundig Centralist meldkamer ambulancezorg

Een dag uit het leven van..

Een baan als Verpleegkundig Centralist. Ideaal als je niet meer aan bed zorg wilt verlenen, maar toch je Verpleegkundige kennis wilt inzetten. Maar past het bij je? En hoe ziet je dag er dan uit?

Lees verder »
Winterdip? Zo haal je toch het beste uit jezelf

Winterdip? Haal toch het beste uit jezelf (op de werkvloer)

Voel jij het ook, dat de wintermaanden beginnen in te slaan? Dat je net even wat minder energie hebt dan voorheen. Dat je minder opgewekt bent, je futloos voelt, meer chagrijnige dagen ertussen hebt en net even wat minder zin hebt om te werken? Ja, jij hebt last van een winterdip. Zo haal je toch het beste uit jezelf (op de werkvloer).

Lees verder »
Lianne Visser recruiter bij Be Well

Maak kennis met… Lianne!

Lianne Visser is sinds oktober bij Be Well gestart als recruiter. In deze functie gaat zij er voor zorgen dat alle zorgprofessionals op de juiste plek terecht komen!

Lees verder »
Tamara werkte als Verpleegkundige in de zorg in coronatijd

Zorg(en) in coronatijd

Stel, iemand wil haar 100-jarige moeder bezoeken op Moederdag. Misschien wel haar laatste. Maar bezoekers zijn niet toegestaan vanwege de corona richtlijnen. Hoe voelt dit dan, als je een ‘nee’ moet verkopen? Be Well medewerker en Verpleegkundige, Tamara Haagmans, vertelt ons erover. En deelt meer ervaringen over werken in de zorg in coronatijd.

Lees verder »