Sociotherapeut

Jij laat je niet manipuleren?

Je gunt mensen een nieuwe kans en draagt bij aan een veiligere en betere wereld

Onze nieuwste vacatures

Sociotherapeut / Verpleegkundige forensische psychiatrie
Nijmegen | 24-36 u
Kijk jij als Sociotherapeut naar de mens achter de cliënt? Kijk je verder dan het delict dat gepleegd is en verder dan de psychische stoornis?
W&S
Een veiligere wereld dankzij jou als Sociotherapeut
Noord-Brabant/Limburg | tot 40 u
Aanslagen, verkrachting, geweld, criminaliteit. In het nieuws word je er dagelijks mee overspoeld. Wil jij strijden voor een betere wereld; voor een veiligere maatschappij? Ga jij als Sociotherapeut de uitdaging aan en met tbs-patiënten aan de slag?
W&S
Sociotherapeut
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Jij laat je niet manipuleren? Je gunt mensen een nieuwe kans en draagt bij aan een veiligere en betere wereld. Een vast contract als Sociotherapeut, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Detachering

Wil je liever eerst jouw wensen kenbaar maken en horen wat wij je kunnen bieden?
Ga met ons in gesprek.

Frank Gerbers is zzp’er in de zorg en via Be Well wordt hij bemiddeld als sociotherapeut bij de Mutsaersstichting. Hier helpt hij jongeren in een gesloten setting om hun talenten en krachten te vinden en benutten. Frank heeft in samenwerking met de Mutsaersstichting een dagboek geschreven over zijn belangrijke werk. In dit dagboek lees je hoe een werkdag van Frank er uit ziet.
Frank Gerbers
Sociotherapuet
Marjolein-Tilburgs

Marjolein Tilburgs

Consultant

“Van oorsprong ben ik Psychiatrisch Verpleegkundige. Door niet alleen naar een CV te kijken, maar ook naar competenties, persoonlijkheid, motivatie, betrokkenheid en met behulp van mijn kennis en ervaring binnen de zorg, hoop ik zorgprofessionals en zorgorganisaties blij en gelukkig te maken met elkaar!”

m.tilburgs@bewellprofs.nl
06 43 453 806

Hoe wil je werken?

Vaste baan bij Be Well

De vrijheid van een zelfstandige, maar ook de zekerheid van een vast dienstverband? Door als gedetacheerde aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers, heb je veel afwisseling en uitdaging in je werk. Je vergoot jouw netwerk en doet veel ervaring op in een korte tijd.

Vaste baan bij zorgorganisatie

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Als zzp'er

Werk je als zelfstandige en sta je open voor nieuwe opdrachten? Dankzij ons brede netwerk weten we waar relevante mogelijkheden voor je liggen in Limburg en Brabant. We helpen je graag aan nieuwe opdrachten als zzp’er.

FlexZorg

Help jij zorgorganisaties met het vullen van openstaande diensten door flexibel in te springen bij ziekte, verlof of vakanties? Zo bepaal je zelf jouw eigen werkrooster en kun je bij verschillende organisaties rondkijken.