Be Well voor Opdrachtgevers

De perfecte zorgprofessional voor je organisatie

Talent is en blijft schaars! En als je dan een zorgprofessional gevonden hebt die in de profielschets past, betekent dit niet dat hij ook gaat voldoen. Het gaat niet meer om opleidingsniveau, ervaring en competenties alleen. Het gaat steeds vaker om persoonlijkheid, betrokkenheid en motivatie. Én of je als organisatie in staat bent om je talent op de langere termijn te boeien en te binden.

Daarom kies je als organisatie niet alleen voor een intermediair met een breed aanbod aan onafhankelijke zorgprofessionals, maar vooral voor die intermediair die de juiste match kan maken. Wie past bij jullie en waarom? Zekerheid, arbeidsvoorwaarden en een goed salaris spelen een rol. Maar ligt zijn of haar hart bij de mensen die jullie als organisatie ondersteunen? Dit is misschien wel het belangrijkste deel van de motivatie van een zorgprofessional.

Met je hart,
op de juiste plek

Wij detacheren hoogopgeleide, ervaren medewerkers voor de tijdelijke invulling van functies of projectmatige ondersteuning.

Wij bemiddelen zelfstandige interim zorgprofessionals voor specialistische of management functies.

Wij werven kandidaten voor moeilijk in te vullen functies met een detavast-constructie als optie.

Wij leveren FlexZorg; gekwalificeerde en ervaren zorgmedewerkers voor het direct invullen van diensten en roosters.

Bij Be Well ben je verzekerd van goede zorgprofessionals die het verschil maken en naast goede arbeidsvoorwaarden op zoek zijn naar voldoening en betekenis. De mensgerichte vakkennis en het unieke matchingsysteem van Be Well zorgen voor een perfecte match!

Kiezen voor Be Well betekent werken met een specialistische partner met een groot netwerk aan betrokken zorgprofessionals. Ben je op zoek naar onafhankelijke, direct inzetbare zorgprofessionals in de zorg met het hart op de juiste plek?
Neem contact met ons op. 

Detachering

Be Well Zorgprofessionals komen een organisatie tijdelijk versterken en hebben een Hbo- of universitaire opleiding. Bijvoorbeeld omdat een vaste medewerker ziek of met zwangerschapsverlof is, omdat de zorgvraag plotseling toeneemt of omdat er geen nieuwe, vaste krachten mogen worden aangenomen. Er zijn ook organisaties die een voorkeur hebben voor het werken met een flexibele schil medewerkers, om bij veranderende omstandigheden toch goed te blijven presteren. Be Well neemt hierbij het werkgeverschap voor haar rekening. Als organisatie betaal je alleen de daadwerkelijk gewerkte of overeengekomen uren.

Bemiddeling van zzp-ers

Naast vaste medewerkers die we detacheren, heeft Be Well een groot netwerk van zzp’ers met verschillende specialismes. Je hoeft niet lang te zoeken naar een geschikte freelance zorgprofessional. Via Be Well heb je snel de juiste kandidaat. Be Well verzorgt de screening, bemiddeling, contracten en de facturering. Dat scheelt veel tijd!

SNA-keurmerk

Be Well is officieel geregistreerd in het register van de Stichting Normering Arbeid. Dit houdt in dat we voldoen aan alle eisen die de norm stelt aan de financiële-, loon- en personeelsadministratie en de afdracht van de loon- en omzetbelasting.

Het SNA-keurmerk is ontwikkeld voor de sector arbeidsbemiddeling om de risico’s van inleners van arbeid te beperken. Er geldt een fiscale vrijwaring voor de inlenersaansprakelijkheid. Dit betekent dat inleners die werknemers inlenen van een detacheerder met het SNA-keurmerk gevrijwaard worden van een eventuele aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst voor niet betaalde loonheffingen en omzetbelasting door de uitlener.

Wensprofiel

Vul hieronder jouw gegevens en jouw wensprofiel in, en wij zoeken de juiste match!

Jouw gegevens:

Commercieel Partner
Ramon van der Stelt