Voordelen Vaste baan bij Be Well

Vaste baan bij Be Well

Werk dat nooit gaat vervelen

De vrijheid van een zelfstandige, maar ook de zekerheid van een vast dienstverband, met alle voordelen die daar bij horen. Bovenal ook afwisseling en uitdaging in je werk, door bij verschillende zorgorganisaties aan de slag te gaan.

Als gedetacheerde bij Be Well word je voor een bepaalde periode ‘uitgeleend’ aan een andere organisatie. Dit bijvoorbeeld om uitval, zwangerschapsverlof of personeelstekort op te vullen. De duur van de opdrachten varieert van drie maanden tot een jaar tijd. Dit bepalen we samen. Loopt een opdracht af, dan vinden we samen iets nieuws. Nog geen nieuwe, passende, opdracht? Je ontvangt gewoon jouw salaris.

hart-favi

Zit je met je hart op de juiste plek?
Jij bepaalt of je de vaste overstap maakt naar de zorgorganisatie.

Meer voordelen:

 • Afwisseling, uitdaging, kennis
  Je raakt niet vastgeroest in een zorgorganisatie. Je helpt uit en brengt verbetering. Is de opdracht afgelopen, dan ga je weer naar een nieuwe uitdaging. Dit zorgt voor veel afwisseling, uitdaging en groeiende kennis.
 • Ontdekken waar je hart ligt
  Nog niet helemaal zeker van waar jouw hart ligt? Door verschillende organisaties van dichtbij te zien en met verschillende doelgroepen te werken, maar ook door persoonlijke coaching en ons matchingsysteem, kom je er beetje bij beetje achter. Je plek gevonden? Dan zijn we blij en helpen we je om de overstap naar de zorgorganisatie te realiseren.
 • Jij bepaalt waar je werkt
  Voor langere tijd op één plek blijven of juist niet? Jij bepaalt!
 • Je persoonlijke ontwikkeling 2x zo snel
  In een mum van tijd jouw ervaring verbreden door bij verschillende zorgorganisaties aan de slag te gaan. Zo creëer je ook nog eens een groot netwerk.
 • Waardering
  Mis jij waardering in je werk? Binnen detacheringsopdrachten, maak je nog meer het verschil. De zorgorganisatie is blij met je komst; je bent de redder in nood. Je wordt gewaardeerd. Niet alleen door de organisatie waar je aan de slag gaat. Want bij ons staat waardering voorop! Daar horen natuurlijk ook mooie arbeidsvoorwaarden bij.
 • Wij zijn er voor je!
  We verwachten dat je met respect behandeld wordt binnen de zorgorganisatie. Is dit niet zo? Wij komen voor jou op. Bevalt het echt niet? Dan kijken we samen voor iets nieuws.
“Je gaat samen met Be Well op zoek naar de juiste functies. Ze houden rekening met je ambities, opleidingsniveau en persoonlijke ontwikkelplan. Naderhand stem je samen de termijn van de opdrachten af”
Pien Derks
Pien Derks
Verpleegkundige

Pien Derks, Verpleegkundige, vertelt meer projectmatig werken via Be Well.

Kiezen voor detachering bij Be Well betekent:

 • Een mooi en vast maandsalaris
 • Een prestatiebonus in december
 • Vakantiegeld en pensioenregeling
 • Ontwikkelingsmogelijkheden o.a. via de Be Well Academy
 • Leuke activiteiten en uitstapjes met collega’s.
 • Verschillende attenties gedurende het jaar.

Alles zodat jij zo goed mogelijk in je vel zit!