Begeleider / Pedagoog

Weet jij een goede vertrouwensband op te bouwen met jouw cliënten?

Je kunt met respect en gelijkwaardigheid zeggen waar het op staat!

Onze nieuwste vacatures

Begeleider regio Eindhoven
Eindhoven | Vanaf 24 u
Jij weet als ervaren Begeleider jouw cliënten écht te bereiken. Het lukt je om ze te motiveren, ze nemen je in vertrouwen en jij weet welke stappen samen gezet moeten worden.
Detachering
Begeleider bij Be Well
Limburg en Brabant | vanaf 24 u
Op zoek naar een dynamische carrière waarin je jouw talenten inzet om anderen te ondersteunen? Be Well BV biedt jou de perfecte kans om dit te verwezenlijken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders met een social work achtergrond, die graag de handen uit de mouwen willen steken!
Detachering
Begeleider gehandicaptenzorg
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Je ondersteunt mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking in hun dagelijks leven, helpt bij activiteiten en zorgt voor een veilige leefomgeving. Als begeleider bij Be Well kom je in vaste dienst en word je gedetacheerd in uitdagende en afwisselende opdrachten, dus saai wordt het nooit!
Detachering

Wil je liever eerst jouw wensen kenbaar maken en horen wat wij je kunnen bieden?
Ga met ons in gesprek.

“Toen ik solliciteerde, bespraken we vacatures die aansloten bij mijn interesses. We kwamen uit bij Xonar, waar ik uiteindelijk een vaste aanstelling kreeg. Dankzij Be Well zit ik helemaal op mijn plek”
Romy Ubaghs
Romy Ubaghs
Ambulant Begeleider

Romy Ubaghs, Ambulant Begeleider, vertelt meer over het vinden van haar droombaan via Be Well.

Robin Wolter

Robin Wolter

Consultant

Al jarenlang ben ik dagelijks bezig met het maken van de juiste match tussen talentvolle zorgprofessionals en zorgorganisaties. Ik houd hierbij zowel rekening met de wensen van jou als professional als met de behoefte van de opdrachtgever. Ik ben altijd eerlijk in mijn communicatie en luister met oprechte interesse.”

solliciteren@bewellprofs.nl
(043) 365 92 88

Hoe wil je werken?

Vaste baan bij Be Well

De vrijheid van een zelfstandige, maar ook de zekerheid van een vast dienstverband? Door als gedetacheerde aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers, heb je veel afwisseling en uitdaging in je werk. Je vergoot jouw netwerk en doet veel ervaring op in een korte tijd.

Vaste baan bij zorgorganisatie

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Als zzp'er

Werk je als zelfstandige en sta je open voor nieuwe opdrachten? Dankzij ons brede netwerk weten we waar relevante mogelijkheden voor je liggen in Limburg en Brabant. We helpen je graag aan nieuwe opdrachten als zzp’er.

FlexZorg

Help jij zorgorganisaties met het vullen van openstaande diensten door flexibel in te springen bij ziekte, verlof of vakanties? Zo bepaal je zelf jouw eigen werkrooster en kun je bij verschillende organisaties rondkijken.