Begeleider / Pedagoog

Weet jij een goede vertrouwensband op te bouwen met jouw cliënten?

Je kunt met respect en gelijkwaardigheid zeggen waar het op staat!

Onze nieuwste vacatures

Jeugdconsulent Sociaal Team
Eindhoven | Vanaf 32 uur
Je werkt met jeugdigen en hun opvoeders die ondersteuning nodig hebben, omdat ze problemen hebben met hun sociaal functioneren, hun weerbaarheid in hun primaire leefomgeving, of problemen hebben met maatschappelijke instanties. Bijvoorbeeld door een echtscheiding.
Interim opdracht
Casemanager Forensische Zorg
Eindhoven | Vanaf 28 uur
Ben jij de ervaren casemanager die graag je talent en ervaring inzet voor een veiligere samenleving? Heb je een duidelijke kijk op forensische problemen en schakel je gemakkelijk? Geeft het je voldoening als je voor jouw cliënten een delict vrije toekomst creëert? Dan zoeken we jou!
Interim opdracht
Begeleider regio Eindhoven
Eindhoven | Vanaf 24 u
Jij weet als ervaren Begeleider jouw cliënten écht te bereiken. Het lukt je om ze te motiveren, ze nemen je in vertrouwen en jij weet welke stappen samen gezet moeten worden.
Detachering

Wil je liever eerst jouw wensen kenbaar maken en horen wat wij je kunnen bieden?
Ga met ons in gesprek.

“Toen ik solliciteerde, bespraken we vacatures die aansloten bij mijn interesses. We kwamen uit bij Xonar, waar ik uiteindelijk een vaste aanstelling kreeg. Dankzij Be Well zit ik helemaal op mijn plek”
Romy Ubaghs
Romy Ubaghs
Ambulant Begeleider

Romy Ubaghs, Ambulant Begeleider, vertelt meer over het vinden van haar droombaan via Be Well.

Ramon van der Stelt

Commercieel Partner

“In 2014 ben ik Be Well gestart met mijn jarenlange ervaring en interesse in de zorgwereld. Bel me vooral voor een goed gesprek en om alle mogelijkheden bij jou in de omgeving te bespreken.”

r.vanderstelt@bewellprofs.nl

06 14 69 34 88

Hoe wil je werken?

Vaste baan bij Be Well

De vrijheid van een zelfstandige, maar ook de zekerheid van een vast dienstverband? Door als gedetacheerde aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers, heb je veel afwisseling en uitdaging in je werk. Je vergoot jouw netwerk en doet veel ervaring op in een korte tijd.

Vaste baan bij zorgorganisatie

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Als zzp'er

Werk je als zelfstandige en sta je open voor nieuwe opdrachten? Dankzij ons brede netwerk weten we waar relevante mogelijkheden voor je liggen in Limburg en Brabant. We helpen je graag aan nieuwe opdrachten als zzp’er.

FlexZorg

Help jij zorgorganisaties met het vullen van openstaande diensten door flexibel in te springen bij ziekte, verlof of vakanties? Zo bepaal je zelf jouw eigen werkrooster en kun je bij verschillende organisaties rondkijken.