Flexzorg banner

Wat is
Be Well FlexZorg?

Voor het kunnen opvangen van ziekte, verlof of vakanties hebben zorgverleners behoefte om openstaande diensten of roosters snel en gemakkelijk in te vullen met gekwalificeerde en ervaren zorgmedewerkers. Be Well verzorgt de inzet van gekwalificeerde en gemotiveerde zorgmedewerkers (zzp’ers) die snel en gemakkelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn om losse diensten in te vullen. Onze zzp’ers beschikken over de vereiste kennis, ervaring en kwalificaties (KIWA-keurmerk) en rekenen faire tarieven zonder BTW.

"Het werken als zzp’er past bij me, de dynamiek van wisselende plekken. Doordat ik mijn eigen agenda beheer behoud ik een goede balans tussen werk en privé. In mijn werk vind ik balans en vrijheid in mijn rooster erg belangrijk. Net als goed overleg over de opdrachten en duidelijkheid vooraf. Dit ervaar ik bij Be Well FlexZorg."
Anouk
Anouk Nijpels
zzp'er Be Well FlexZorg

Be Well FlexZorg is de intermediair voor zzp’ers!

Werken als zzp’er in de zorg kent veel voordelen: je bent eigen baas, dus je kunt veel zaken zelf bepalen. Bijvoorbeeld voor welk uurtarief je werkt en welke opdrachten je aanneemt. Zo kun je ervoor kiezen geen nachtdiensten meer te draaien en heb je geen verplichtingen zoals een vast overleg. Je hebt zelf de regie over je werk en bepaalt zelf wanneer, waar en bij welke organisatie je wilt werken. Door deze zelfregie ervaar je meer werkgeluk, wat tot uitdrukking komt in je motivatie en dus je prestatie. Door afwisseling en uitdaging verbreed je snel je kennis.

Maar zzp’er zijn brengt ook uitdagingen met zich mee. Want hoe kom je aan die leuke opdrachten? En je eigen administratie bijhouden en facturen uitsturen, is dat niet lastig?

Be Well helpt zzp’ers hier graag mee verder. Samen vinden we een opdracht die bij jou past, dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers in de zorg. Hier rekenen we geen bemiddelingskosten voor; deze dienst verlenen we aan zelfstandigen gratis en voor niets! Je krijgt een app van Be Well waarmee je zelf je beschikbaarheid aangeeft en waarmee je zelf de diensten kunt kiezen die voor jou interessant zijn. Ook registreer je met onze app je gewerkte uren. Be Well kan zelfs de complete administratie voor jou bijhouden, inclusief het versturen van je facturen! Daarnaast kunnen we je als zakenpartner adviseren bij het maken van de juiste keuzes voor je zaak.

Inschrijven!

Klik op bovenstaande button en schrijf je in bij Be Well FlexZorg! Onze medewerkers nemen hierna contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als alle documenten en informatie compleet is, kun je direct aan de slag!

LET OP: wij bieden alleen opdrachten aan in Limburg en Brabant. 

Bel me terug!

Weet je het nog niet helemaal zeker om als zzp’er bij Be Well FlexZorg aan de slag te gaan? Klik op de button ‘Bel me terug’ en we nemen snel contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Vacatures in de FlexZorg

Zorgcoördinator kind & jeugd

Heerlen; W&S

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Zorgcoördinator kind & jeugd

Heerlen; W&S

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Zorgcoördinator kind & jeugd

Heerlen; W&S

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.
kiwa gecertificeerd

Kwaliteitseisen

Als intermediair in de zorg vinden wij het belangrijk dat de zorgverleners die wij bemiddelen voldoen aan de eisen die de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) stelt. Met het MijnKeurmerk (KIWA) voldoe je aan alle kwaliteitseisen die zijn vastgesteld. Om die kwaliteitseisen te garanderen bij de zorginstellingen, bemiddelt Be Well Flex Zorg alleen zzp’ers die deelnemen aan MijnKeurmerk. Je kunt je aanmelden voor dit keurmerk of meer informatie hierover vinden op  stappenplan behalen keurmerk (mijnkeurmerk.nl)

Be Well Zorg

Vaste tarieven voor zorgmedewerkers zonder BTW

Be Well hanteert vaste en faire tarieven voor de inzet van jou als zzp’er. Hierbij wordt onderscheid gemaakt naar je opleidingsniveau en je ervaring. Je hoeft als zzp’er dus niet meer met je opdrachtgevers te onderhandelen en de toerekening van ORT gebeurt per CAO automatisch. Hierdoor is het helder wat door of namens jou als zzp’er gefactureerd wordt. Er wordt géén BTW aan de opdrachtgevers in rekening gebracht over de gewerkte uren. Voor haar bemiddeling rekent Be Well een vaste fee per gewerkt uur voor de opdrachtgever. Over deze fee wordt wel BTW in rekening gebracht.

Full service door Be Well

Be Well kan alle administratie voor jou als zzp’er uit je handen nemen tegen een beperkte vergoeding van € 45,- per maand (excl. BTW). Voor dit beperkt bedrag levert Be Well de volgende service:

  1. Verzorgen van de facturen namens de zzp’er.
  2. Afhandelen van de benodigde contracten met de opdrachtgevers.
  3. Planning van de diensten.
  4. Berekenen van de ORT.
  5. Bevestigen van de ingeplande/gewerkte diensten/opdrachten/uren.
  6. Gebruik maken van een app/systeem waarin alle informatie over diensten/uren/facturen/tarieven/opleiding en ervaring/ etc. beschikbaar is.
  7. Helpdesk die 24/7 bereikbaar is voor alle vragen, problemen, ziekmeldingen, planning, etc.

Als je als zzp’er deze diensten zelf wil vervullen, wordt hiervoor geen fee berekend.

Stap voor stap zzp’er worden bij Be Well FlexZorg

Overweeg jij als zzp’er in de zorg te gaan werken? Wees je er dan van bewust dat je je moet houden aan door de overheid opgestelde regels en wetten. Welke verplichtingen voor jou gelden is afhankelijk van jouw specifieke zorgberoep. Of je je als zzp’er moet inschrijven bij de Kamer van Koophandel hangt ervan af of je voldoet aan de criteria van een onderneming. Daarover lees je meer op de website van de Kamer van Koophandel. Daar vind je ook een stappenplan (link naar de pagina op de KVK) met belangrijke zaken waar zzp’ers in de zorg mee te maken krijgen.

Be Well helpt je met deze stappen! Zo kan Be Well een VOG digitaal voor je aanvragen tegen een geringe vergoeding en hebben we een modelovereenkomst beschikbaar, waardoor schijnzelfstandigheid voorkomen wordt. Hiermee neemt je opdrachtgever je zonder risico’s aan als zelfstandige voor een bepaalde opdracht. Ook voor een model Algemene voorwaarden kun je terecht bij Be Well.