Be Well Zorg

Vaste baan bij zorgorganisatie

Jouw droombaan via Be Well

Die zorgorganisatie waarvan je al jaren droomt? Wij helpen je om binnen te komen. Of kijken met je voor vergelijkbare mogelijkheden. We hebben jarenlange ervaring, hebben een breed netwerk en zijn expert in het matchen van de juiste zorgprofessional met de juiste organisatie en functie. Daarom ontvang je van ons professionele begeleiding naar jouw droombaan.

Nog meer voordelen:

  • Je begint met een contract bij ons. Blijken de dromen toch bedrog? Dan zoeken we samen naar die baan die wél perfect aansluit bij jouw wensen.
  • Helemaal op je plek en voelt het 100% goed? Je bepaalt zelf wanneer je de overstap maakt naar de zorgorganisatie!
  • Wij regelen de gesprekken, voeren de salarisonderhandeling en zorgen voor mooie voorwaarden.
  • De klik met het team en de sfeer binnen de organisatie, zijn ontzettend belangrijk. Daarom plannen we vooraf een meeloopdag.
  • Ons matchingsysteem, gebaseerd op jouw competenties en persoonlijkheid, laat blijken of dit echt de juiste stap voor je is.
“Toen ik solliciteerde, bespraken we vacatures die aansloten bij mijn interesses. We kwamen uit bij Xonar, waar ik uiteindelijk een vaste aanstelling kreeg. Dankzij Be Well zit ik helemaal op mijn plek”
Romy Ubaghs
Romy Ubaghs
Ambulant Begeleider

Romy Ubaghs, Ambulant Begeleider, vertelt meer over het vinden van haar droombaan via Be Well.

Op weg naar voldoening

Ontdek waar jouw hart ligt

Volg je hart. Krijg energie van je werk, voel je gewaardeerd en zorg voor een gezonde werk-privé balans. Alleen zo haal je het beste uit jezelf. 

Er nog niet uit waar jouw interesses liggen? Of haal je geen voldoening (meer) uit jouw zorgbaan? We helpen je graag om te ontdekken waar je dan wel moet zijn. Dit onder andere met behulp van onze persoonlijkheids- en competentietest en persoonlijke coaching.

Voordelen Vaste baan bij zorgorganisatie