Verpleegkundige
Verpleegkundige

Je hebt hart voor de patiënt en oog voor de kwaliteit van zorg

Je bent gedreven en je wilt je graag verder ontwikkelen als Verpleegkundige!

Onze nieuwste vacatures

Verdieping als Hbo Verpleegkundige
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Verpleegkundige bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Afwisseling als Mbo Verpleegkundige
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Verpleegkundige bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Verpleegkundige in de verslavingszorg
's Hertogenbosch | 24-36 u
De cliënten hebben naast een verslaving vaak ook psychische problemen. Daarom moet jij stevig in je schoenen staan, en ligt de focus naast verpleegtechnisch handelen ook op begeleiding.
W&S

Wil je liever eerst jouw wensen kenbaar maken en horen wat wij je kunnen bieden?
Ga met ons in gesprek.

“Je gaat samen met Be Well op zoek naar de juiste functies. Ze houden rekening met je ambities, opleidingsniveau en persoonlijke ontwikkelplan. Naderhand stem je samen de termijn van de opdrachten af”
Pien Derks
Pien Derks
Verpleegkundige

Pien Derks, Verpleegkundige, vertelt meer projectmatig werken via Be Well.

Marjolein-Tilburgs

Marjolein Tilburgs

Consultant

“Van oorsprong ben ik Psychiatrisch Verpleegkundige. Door niet alleen naar een CV te kijken, maar ook naar competenties, persoonlijkheid, motivatie, betrokkenheid en met behulp van mijn kennis en ervaring binnen de zorg, hoop ik zorgprofessionals en zorgorganisaties blij en gelukkig te maken met elkaar!”

m.tilburgs@bewellprofs.nl
06 43 453 806

Hoe wil je werken?

Vaste baan bij Be Well

De vrijheid van een zelfstandige, maar ook de zekerheid van een vast dienstverband? Door als gedetacheerde aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers, heb je veel afwisseling en uitdaging in je werk. Je vergoot jouw netwerk en doet veel ervaring op in een korte tijd.

Vaste baan bij zorgorganisatie

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Als zzp'er

Werk je als zelfstandige en sta je open voor nieuwe opdrachten? Dankzij ons brede netwerk weten we waar relevante mogelijkheden voor je liggen in Limburg en Brabant. We helpen je graag aan nieuwe opdrachten als zzp’er.

FlexZorg

Help jij zorgorganisaties met het vullen van openstaande diensten door flexibel in te springen bij ziekte, verlof of vakanties? Zo bepaal je zelf jouw eigen werkrooster en kun je bij verschillende organisaties rondkijken.