Regiebehandelaar

Wil je als Regiebehandelaar waardevol zijn voor verschillende zorginstellingen?

Heb je nog ruimte voor interim opdrachten naast je eigen praktijk?

Onze nieuwste vacatures

Hoofd Behandeling Jeugdzorg
Deventer en Arnhem | Vanaf 28 uur per week
Ben jij een zorginhoudelijk expert en heb je een hart voor collega's, jeugdigen en hun gezinnen met complexe behoeften? Heb je een scherp oog voor behandeling en beleid? Dan past deze unieke functie bij jou!
W&S
GZ-Psycholoog / Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog
Eindhoven | 24-36 u
Wil jij jezelf verder kunnen ontwikkelen als Regiebehandelaar binnen een professionele werkomgeving met cliënten waarbij sprake is van complexe traumaproblematiek?
W&S
Zelfstandige Regie-behandelaar
Limburg en Brabant | Vanaf 8 u
Be Well BV zoekt ervaren, zelfstandige interim regie-behandelaren. Je krijgt de kans om je expertise toe te passen in diverse uitdagende opdrachten binnen de geestelijke gezondheidszorg. Je speelt een cruciale rol bij individuele behandelplannen of het coördineren van een multidisciplinair team!
Interim opdracht

Wil je liever eerst jouw wensen kenbaar maken en horen wat wij je kunnen bieden?
Ga met ons in gesprek.

“‘De sollicitatiegesprekken die ik voerde, verliepen heel verschillend. Van mensen die mij bijna lieten twijfelen of ik wel goed genoeg was, tot mensen die bijna smeekten om te komen, zonder dat we een woord gewisseld hadden. Eén gesprek verliep duidelijk anders. Het voelde niet als een sollicitatie of een smeekbede, maar een leuk, gelijkwaardig gesprek.”
Foto van Lia Jaeqx. Werkzaam als Verpleegkundig Specialist GGZ en daarnaast actief als columnist.
Lia Jaeqx
Verpleegkundig Specialist GGZ

Josique Bokken, GZ-Psycholoog, vertelt meer over hoe het is om voor Be Well te werken. 

Ramon van der Stelt

Commercieel Partner / Co-owner

“In 2014 ben ik Be Well gestart met mijn jarenlange ervaring en interesse in de zorgwereld. Bel me vooral voor een goed gesprek en om alle mogelijkheden bij jou in de omgeving te bespreken.”

r.vanderstelt@bewellprofs.nl
06 14 69 34 88

Hoe wil je werken?

Vaste baan bij Be Well

De vrijheid van een zelfstandige, maar ook de zekerheid van een vast dienstverband? Door als gedetacheerde aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers, heb je veel afwisseling en uitdaging in je werk. Je vergoot jouw netwerk en doet veel ervaring op in een korte tijd.

Vaste baan bij zorgorganisatie

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Als zzp'er

Werk je als zelfstandige en sta je open voor nieuwe opdrachten? Dankzij ons brede netwerk weten we waar relevante mogelijkheden voor je liggen in Limburg en Brabant. We helpen je graag aan nieuwe opdrachten als zzp’er.

FlexZorg

Help jij zorgorganisaties met het vullen van openstaande diensten door flexibel in te springen bij ziekte, verlof of vakanties? Zo bepaal je zelf jouw eigen werkrooster en kun je bij verschillende organisaties rondkijken.