Psycholoog / Gedragswetenschapper

Mensen helpen staat bij jou centraal?

Het lijkt je leuk om voor je ontwikkeling bij verschillende organisaties ervaring op te doen?

Onze nieuwste vacatures

Afwisseling & verdieping als Gedragswetenschapper
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Gedragswetenschapper bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Gedragswetenschapper verstandelijk beperkte cliënten
Zuid-Limburg | 24 - 32 u
Laat de ogen van volwassenen met verstandelijke beperking twinkelen en realiseer samen hun wensen, dromen en doelen. Dit binnen een organisatie waar iedereen vanuit het hart, vanuit gelijkwaardigheid en respect handelt.
W&S
Verdieping als Psycholoog
Limburg/Brabant | Vanaf 16 u
Een vast contract als Psycholoog, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Detachering

Wil je liever eerst jouw wensen kenbaar maken en horen wat wij je kunnen bieden?
Ga met ons in gesprek.

“Na een zoektocht naar vacatures die binnen mijn plaatje paste, ben ik in contact gekomen met Be Well. Dit contact was heel persoonlijk en doortastend. Op maandag solliciteerde ik, op dinsdag werd ik gebeld en op woensdag zaten we bij elkaar aan tafel om te kijken of er een match was tussen Be Well en mijn persoonlijke voorkeuren en vaardigheden.”
Lieke Dumont
Gedragswetenschapper
Onze collega Lisa van der Aa heeft enkele jaren werkervaring als begeleider in de zorg. In 2020 heeft zij naast haar werk als begeleider een master Pedagogische Wetenschappen afgerond aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en kan ze als gedragswetenschapper aan de slag!
Lisa van der Aa
Gedragswetenschapper
Robin Wolter

Robin Wolter

Consultant

“Al jarenlang ben ik dagelijks bezig met het maken van de juiste match tussen talentvolle zorgprofessionals en zorgorganisaties. Ik houd hierbij zowel rekening met de wensen van jou als professional als met de behoefte van de opdrachtgever. Ik ben altijd eerlijk in mijn communicatie en luister met oprechte interesse.”

r.wolter@bewellprofs.nl
06 11 80 37 24

Hoe wil je werken?

Vaste baan bij Be Well

De vrijheid van een zelfstandige, maar ook de zekerheid van een vast dienstverband? Door als gedetacheerde aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers, heb je veel afwisseling en uitdaging in je werk. Je vergoot jouw netwerk en doet veel ervaring op in een korte tijd.

Vaste baan bij zorgorganisatie

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Als zzp'er

Werk je als zelfstandige en sta je open voor nieuwe opdrachten? Dankzij ons brede netwerk weten we waar relevante mogelijkheden voor je liggen in Limburg en Brabant. We helpen je graag aan nieuwe opdrachten als zzp’er.

FlexZorg

Help jij zorgorganisaties met het vullen van openstaande diensten door flexibel in te springen bij ziekte, verlof of vakanties? Zo bepaal je zelf jouw eigen werkrooster en kun je bij verschillende organisaties rondkijken.