Psycholoog / Gedragswetenschapper

Mensen helpen staat bij jou centraal?

Het lijkt je leuk om voor je ontwikkeling bij verschillende organisaties ervaring op te doen?

Onze nieuwste vacatures

Behandelend Psycholoog
Limburg/Brabant | Vanaf 24 uur per week
Kom werken bij Be Well BV, dé specialist in tijdelijke opdrachten in de zorgsector. Wij zijn op zoek naar gedreven en ervaren behandelende psychologen (wo) die graag uitdaging en afwisseling zoeken in hun carrière. Ben jij klaar voor een nieuwe stap en wil je afwisseling? Lees dan snel verder!
Detachering
Gedragswetenschapper verstandelijk beperkte cliënten
Brabant en Limburg | 24 - 32 u
Laat de ogen van volwassenen met verstandelijke beperking twinkelen en realiseer samen hun wensen, dromen en doelen. Dit binnen een organisatie waar iedereen vanuit het hart, vanuit gelijkwaardigheid en respect handelt.
W&S
Gedragswetenschapper bij Be Well
Limburg / Brabant | Vanaf 24 u
Ben jij een enthousiaste, gedreven gedragswetenschapper (wo) die op zoek is naar uitdaging en afwisseling? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten om het welzijn van cliënten te verbeteren? Solliciteer dan nu bij Be Well BV en maak deel uit van ons ambitieuze team van gedragswetenschappers!
Detachering

Wil je liever eerst jouw wensen kenbaar maken en horen wat wij je kunnen bieden?
Ga met ons in gesprek.

“Na een zoektocht naar vacatures die binnen mijn plaatje paste, ben ik in contact gekomen met Be Well. Dit contact was heel persoonlijk en doortastend. Op maandag solliciteerde ik, op dinsdag werd ik gebeld en op woensdag zaten we bij elkaar aan tafel om te kijken of er een match was tussen Be Well en mijn persoonlijke voorkeuren en vaardigheden.”
Lieke Dumont
Gedragswetenschapper
Onze collega Lisa van der Aa heeft enkele jaren werkervaring als begeleider in de zorg. In 2020 heeft zij naast haar werk als begeleider een master Pedagogische Wetenschappen afgerond aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en kan ze als gedragswetenschapper aan de slag!
Lisa van der Aa
Gedragswetenschapper
Robin Wolter

Robin Wolter

Consultant

“Al jarenlang ben ik dagelijks bezig met het maken van de juiste match tussen talentvolle zorgprofessionals en zorgorganisaties. Ik houd hierbij zowel rekening met de wensen van jou als professional als met de behoefte van de opdrachtgever. Ik ben altijd eerlijk in mijn communicatie en luister met oprechte interesse.”

solliciteren@bewellprofs.nl
(043) 365 92 88

 

Hoe wil je werken?

Vaste baan bij Be Well

De vrijheid van een zelfstandige, maar ook de zekerheid van een vast dienstverband? Door als gedetacheerde aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers, heb je veel afwisseling en uitdaging in je werk. Je vergoot jouw netwerk en doet veel ervaring op in een korte tijd.

Vaste baan bij zorgorganisatie

Op zoek naar jouw droombaan? Dankzij onze brede zorgkennis, ons grote netwerk, onze persoonlijke interesse en onder andere met behulp van ons matchingsysteem, matchen we jou aan de juiste organisatie.

Als zzp'er

Werk je als zelfstandige en sta je open voor nieuwe opdrachten? Dankzij ons brede netwerk weten we waar relevante mogelijkheden voor je liggen in Limburg en Brabant. We helpen je graag aan nieuwe opdrachten als zzp’er.

FlexZorg

Help jij zorgorganisaties met het vullen van openstaande diensten door flexibel in te springen bij ziekte, verlof of vakanties? Zo bepaal je zelf jouw eigen werkrooster en kun je bij verschillende organisaties rondkijken.