Voordelen interim opdrachten

Interim opdrachten voor zelfstandige zorgprofessionals

Gratis bemiddeling voor opdrachten

Iedereen verdient goede zorg. Daarom zetten wij ons in om ervaren zorgprofessionals en zorgorganisaties aan elkaar te verbinden. We hebben een groot netwerk in de zorg en altijd wel een klus die aansluit bij jouw wensen en ambities als zelfstandige.  

De duur van de opdrachten varieert van drie maanden tot een jaar tijd. Loopt een opdracht af, dan kijken we met je voor een nieuwe, passende, opdracht. Een ander voordeel: de administratie en contractafhandeling laat je grotendeels aan ons over!

Interim opdrachten voor jou als

Regiebehandelaar, Arts, Psychiater, Zorgmanager

Zoals je weet, ben je als zorgprofessional onmisbaar. Helaas kampen veel zorginstellingen met problemen omdat ze onvoldoende Psychiaters, Artsen en Regiebehandelaren beschikbaar hebben. Hierdoor krijgt niet iedereen op tijd de zorg die hij of zij verdient.

Heb je als zorgprofessional een eigen praktijk? Of wellicht heb je al een vaste opdracht, maar wil je graag rondkijken bij andere zorgorganisaties of ervaren hoe het is om met een andere doelgroep te werken. In beide gevallen ben je een ervaren en bevlogen professional die ook uitermate geschikt is om een belangrijke bijdrage te leveren binnen een (andere) zorginstelling.

Wij zijn gespecialiseerd in interim opdrachten voor jou als zelfstandige Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog, GZ-Psycholoog, Orthopedagoog Generalist, Verpleegkundig Specialist, Arts, Psychiater of Zorgmanager. Ben je minimaal 8 uur in de week beschikbaar en BIG-geregistreerd? Dan bespreken we graag de interim opdrachten.

Zzp opdrachten overige zorgberoepen

We bemiddelen ook zzp’ers in andere zorgberoepen. Ben je een ervaren Begeleider, Sociotherapeut, Verpleegkundige, Gedragswetenschapper of Psycholoog en werk je als zzp’er? Ook dan ben je onmisbaar in de zorg. Bekijk alvast onze actuele zzp opdrachten of laat je gegevens achter om de mogelijkheden te bespreken.

Vind je het fijn om losse diensten in te vullen op dagen en tijden die jou het beste uitkomen? Dan is ook Be Well FlexZorg iets voor jou. 

Be Well ontzorgt zelfstandige zorgprofessionals!

Geen bemiddeling fee!

Maar zzp’er zijn brengt ook uitdagingen met zich mee. Want hoe kom je aan die leuke opdrachten? En juridisch en fiscaal correcte overeenkomsten opstellen en afsluiten en je eigen administratie bijhouden en facturen uitsturen, is dat niet lastig? Be Well helpt zzp’ers hier graag mee verder. Samen vinden we een opdracht die bij jou past, dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers in de zorg. Wij zorgen voor het afhandelen van de benodigde contracten met ons en onze opdrachtgevers. Hier rekenen we geen bemiddelingskosten voor; deze dienst verlenen we aan zelfstandige zorgprofessionals gratis en voor niets!

Selfbilling

Be Well werkt met selfbilling, een geautomatiseerd systeem dat het facturatieproces tussen zzp’ers, opdrachtgevers en Be Well optimaliseert. Met dit systeem registreer je je gewerkte uren en je gereden kilometers, welke de opdrachtgever goedkeurt. Be Well maakt en verstuurt  je facturen, zowel naar ons toe als intermediair (tussenkomst), maar ook de facturen die je rechtstreeks naar de opdrachtgevers stuurt  (bemiddeling). Indien jouw werkzaamheden vrijgesteld zijn van BTW, hoef je deze niet in rekening te brengen. Voor deze selfbilling service rekent Be Well een kleine bijdrage per maand (€ 45,- excl. BTW).