Voordelen interim opdrachten

Interim opdrachten voor zelfstandige zorgprofessionals

Gratis bemiddeling voor opdrachten

Iedereen verdient goede zorg. Daarom zetten wij ons in om ervaren zorgprofessionals en zorgorganisaties aan elkaar te verbinden. We hebben een groot netwerk in de zorg en altijd wel een klus die aansluit bij jouw wensen en ambities als zelfstandige.  

De duur van de opdrachten varieert van drie maanden tot een jaar tijd. Loopt een opdracht af, dan kijken we met je voor een nieuwe, passende, opdracht. Een ander voordeel: de administratie en contractafhandeling laat je grotendeels aan ons over!

Interim opdrachten voor jou als

Regiebehandelaar, Arts, Psychiater, Zorgmanager

Zoals je weet, ben je als zorgprofessional onmisbaar. Helaas kampen veel zorginstellingen met problemen omdat ze onvoldoende Psychiaters, Artsen en Regiebehandelaren beschikbaar hebben. Hierdoor krijgt niet iedereen op tijd de zorg die hij of zij verdient.

Heb je als zorgprofessional een eigen praktijk? Of wellicht heb je al een vaste opdracht, maar wil je graag rondkijken bij andere zorgorganisaties of ervaren hoe het is om met een andere doelgroep te werken. In beide gevallen ben je een ervaren en bevlogen professional die ook uitermate geschikt is om een belangrijke bijdrage te leveren binnen een (andere) zorginstelling.

Wij zijn gespecialiseerd in interim opdrachten voor jou als zelfstandige Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog, GZ-Psycholoog, Orthopedagoog Generalist, Verpleegkundig Specialist, Arts, Psychiater of Zorgmanager. Ben je minimaal 8 uur in de week beschikbaar en BIG-geregistreerd? Dan bespreken we graag de interim opdrachten.

Zzp opdrachten overige zorgberoepen

We bemiddelen ook zzp’ers in andere zorgberoepen. Ben je een ervaren Begeleider, Sociotherapeut, Verpleegkundige, Gedragswetenschapper of Psycholoog en werk je als zzp’er? Ook dan ben je onmisbaar in de zorg. Bekijk alvast onze actuele zzp opdrachten of laat je gegevens achter om de mogelijkheden te bespreken.

Vind je het fijn om losse diensten in te vullen op dagen en tijden die jou het beste uitkomen? Dan is ook Be Well FlexZorg iets voor jou.