Interim opdrachten voor zelfstandige zorgprofessionals

Kies met
je hoofd én
met je hart

Als zzp'er opzoek naar afwisseling en verdieping?

Als ervaren zorgprofessional ben je onmisbaar. Veel zorginstellingen hebben problemen, omdat ze onvoldoende regiebehandelaren beschikbaar hebben. Maar iedereen verdient goede zorg! Daarom zetten wij ons in om ervaren zorgprofessionals (zzp) en zorgorganisaties aan elkaar te verbinden.

Wil je, naast jouw eigen praktijk of vaste baan, jouw expertise als interim zorgprofessional inzetten binnen een organisatie? Dankzij ons brede zorgnetwerk in Limburg en Brabant, hebben wij altijd interessante interim opdrachten voor zzp’ers. Dit kan al als je enkele uren per week beschikbaar bent, een geldige BIG-registratie hebt en werkzaam bent als psychotherapeut, klinisch of GZ-psycholoog, orthopedagoog generalist, psychiater of zorgmanager.

Hieronder vind je een aantal actuele klussen. Zit er niks voor je tussen? Vertel ons wat je precies zou willen en we kijken met je mee.

Susteren of Roerdalen, interim

Buiten gebaande paden treden, vraaggericht werken, professionele ruimte benutten. Ben jij dit? En wil jij als zwangerschapsvervanging tijdelijk invallen als jeugd- en gezinswerker binnen een organisatie met een fijne werksfeer?

 

Limburg / Brabant, interim

Wil je, naast je eigen praktijk of vaste baan, een bijdrage leveren als regiebehandelaar bij een zorginstelling? Wij hebben een grote instroom aan de meest uitdagende interim opdrachten met verschillende doelgroepen en binnen verschillende zorgorganisaties in Zuid-Limburg.

Limburg / Brabant, interim

Jij bent een geboren leider, geeft ruimte, stuurt op visie, hanteert heldere kaders en behaalt de verwachte resultaten. Hierbij past loslaten, coachen, verbinden, inspireren, kaders afspreken, ontwikkelen en handelen. Ben jij dit én heb je ruimte voor een interim opdracht? De uren zijn bespreekbaar.

Je krijgt de ruimte om in de keukens van verschillende zorgorganisaties te kijken. Ook zorgt Be Well goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Als ik behoefte heb aan scholing, intervisie, supervisie, coaching... niets is te veel.

Waarom Be Well?

Door onze goede relaties met vrijwel alle zorgorganisaties in Limburg en Brabant, hebben we voor jou als zzp’er altijd wel een klus die aansluit bij jouw wensen en ambities. Bijkomend voordeel:  de administratie en contractafhandeling laat je grotendeels over aan onze professionele back office!

GZ-Psycholoog, Josique Bokken, vertelt meer over de voordelen van Be Well:

Wie is Be Well?

Be Well is een zeer betrokken, mensgerichte en innovatieve intermediair in de zorg. Be Well beschikt over veel vaste medewerkers en een groot netwerk van inzetbare zorgprofessionals en opdrachtgevers in het zorgdomein van Limburg en Brabant. Door onze betrokkenheid, begrip van wat zorgprofessionals beweegt, in combinatie met ons unieke matchingsysteem met assessments, garanderen wij de juiste match. In onze selectieprocedure selecteren wij naast competenties en persoonlijkheid, op motivatie en betrokken­heid. Dat maakt een belangrijk verschil.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Match je met een van onze projecten? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek! Staat de uitdaging die jij zoekt er nog niet tussen? Bel ons even (043-3659288) zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Of laat je gegevens achter in dit contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!