Interim opdrachten voor zelfstandige zorgprofessionals

Kies met
je hoofd én
met je hart

Bent u een ervaren zorgprofessional op zoek naar afwisseling en verdieping? 

Ervaren zorgprofessionals en zorgmanagers zijn onmisbaar in de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Helaas hebben veel zorginstellingen problemen omdat ze onvoldoende regiebehandelaren ter beschikking hebben, waardoor niet iedereen de zorg krijgt die hij of zij verdient. Wij vinden dat iedereen goede zorg verdient! Daarom zetten wij ons in om ervaren zorgprofessionals en zorgorganisaties met elkaar te verbinden.

Wilt u eens een kijkje in de keuken nemen bij een andere zorgorganisatie? Ervaren om met een andere doelgroep te werken dan u gewend bent? Naast uw eigen praktijk of vaste baan uw expertise als interim zorgprofessional inzetten binnen een instelling? 

Dankzij onze uitstekende relaties met gerenommeerde zorgorganisaties in Limburg en Brabant bieden wij interessante (interim) opdrachten voor ervaren zorgprofessionals. Dit kan al als u enkele uren per week beschikbaar bent, een geldige BIG-registratie heeft en werkzaam bent als psychotherapeut, klinisch of GZ-psycholoog, orthopedagoog generalist, psychiater of zorgmanager. 

Hieronder staan een aantal actuele klussen. Zit er iets voor u tussen? Reageer direct! Weet u het nog niet helemaal zeker? Laat bij ‘bel me terug’ uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

Limburg / Brabant, interim

Bent u als psychiater op zoek naar de juiste bemiddelingspartner voor korte of lange opdrachten? En focust u zich liever op het behandelen dan op alle bijkomende randzaken? Neem contact met ons op!

Limburg / Brabant, interim

Heeft u als psychotherapeut, klinisch of GZ psycholoog of orthopedagoog generalist een eigen praktijk of een vaste baan, maar zou u het leuk vinden om daarnaast een aantal uur per week uw expertise binnen een instelling in te zetten?

 

Regio Venlo, interim

Wil jij tijdelijke ondersteuning bieden als regiebehandelaar psychotrauma en persoonlijkheid? Weet je met jouw ervaring, expertise en inlevingsvermogen de juiste diagnose te stellen én zorg je voor een effectieve behandeling? Lees verder!

Je krijgt de ruimte om in de keukens van verschillende zorgorganisaties te kijken. Ook zorgt Be Well goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Als ik behoefte heb aan scholing, intervisie, supervisie, coaching... niets is te veel.

Josique Bokken (GZ psycholoog)

Waarom Be Well?

Wij zijn dé matchingsspecialist in de zorg in Zuid-Nederland! Dankzij onze goede relaties met vrijwel alle zorgorganisaties in Limburg en Brabant hebben we altijd wel een klus die aansluit bij uw wensen en ambities. Wij bieden mogelijkheden voor een contract bij ons, maar ook als zzp’er – Zelfstandige ZorgProfessional 😉 – kunnen we u bemiddelen. Bijkomend voordeel voor zpp’ers? De administratie laat u grotendeels over aan onze professionele back office!

In onderstaand filmpje vertelt Josique Bokken (regiebehandelaar / GZ-psycholoog) u meer:

Wie is Be Well?

Be Well is dé betrokken, mensgerichte en innovatieve matchingspecialist in de zorg. Be Well beschikt over veel vaste medewerkers en een groot netwerk van inzetbare professionals en opdrachtgevers in dit domein in Zuid-Nederland. Door onze betrokkenheid, begrip van wat zorgprofessionals beweegt in combinatie met ons unieke matchingsysteem met assessments garanderen wij de juiste match. In onze selectieprocedure selecteren wij naast competenties en persoonlijkheid op motivatie en betrokken­heid. Dat maakt een belangrijk verschil.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Match je met een van onze projecten? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek! Staat de uitdaging die jij zoekt er nog niet tussen? Bel ons even (043-3659288) zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Of laat je gegevens achter in dit contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!