Maak kennis met Lidy Ubaghs

Mijn naam is Lidy Ubaghs, 24 jaar en ik ben sinds 20 mei werkzaam als recruiter bij Be Well. Een paar jaar geleden ben ik afgestudeerd als Lifestyle Professional. Als Lifestyle Professional ondersteun je bedrijven en organisaties toekomstbestendig te ontwikkelen en te blijven. Dit door inzicht te geven in relevante ontwikkelingen en behoeften die binnen een sector of onder een doelgroep leven. Deze inzichten fungeren als voedingsbodem voor het ontwikkelen van innovatieve concepten en strategieën.

Na het behalen van mijn diploma wilde ik mij verder verdiepen in de menselijke psyche. In 2017 ben ik gestart met de bachelor Psychologie aan de Open Universiteit. De combinatie leren en werken leek mij een mooie vervolgstap en als snel was ik aan het werk als recruiter bij Be Well. Als recruiter ben ik  constant aan het speuren naar nieuw talent, maar denk ik ook na over creatieve wervingsstrategieën. Ik kom graag in contact met zorgprofessionals om mee te denken met hun volgende carrièrestap. Tegelijkertijd haal ik ontzettend veel energie uit de gesprekken die ik met de professionals voer, die stuk voor stuk enthousiast zijn over het vakgebied waarin zij werken.

Wat ik zo mooi vind aan Be Well is dat er echt vanuit de kandidaat gewerkt wordt. We nemen de tijd om te achterhalen wat bij iemand past en vinden werkgeluk hierbij erg belangrijk. Dit doen we allereerst met een uitgebreid kennismakingsgesprek, om zo de wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens toetsen we aan de hand van een persoonlijk assessment jouw kenmerkende competenties en persoonlijkheid om zo tot een juiste match te komen.

In mijn vrije tijd ben ik meestal in Maastricht te vinden, lekker op het terras onder het genot van een hapje en drankje. Tevens hou ik ook erg van muziek en speel ik piano.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via 06 407 337 80 of mail naar l.ubaghs@bewellprofs.nl.

Met vriendelijke groet,

Lidy Ubaghs