Nieuwe directeur Be Well: Roger Bastiaens

“Op 1 november ben ik begonnen als directeur bij Be Well en was net te laat om mij voor te stellen in de vorige nieuwsbrief. Dat maak ik graag bij deze goed.

Even een korte privé introductie. Mijn naam is Roger Bastiaens, 54 jaar en woon in Sweikhuizen. Ik ben getrouwd met Miriam, zij werkt als verpleegkundige, en heb twee kinderen Joen (21) en Pleun (19) beiden studerend en niet meer thuis wonend.

In de zorg ben ik begonnen als fysiotherapeut en heb daarnaast Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Dat laatste heeft mijn loopbaan behoorlijk veranderd door te stoppen als fysiotherapeut en het management in te gaan. Hierdoor heb ik in de loop der jaren een brede ervaring opgedaan in de verschillende sectoren van de zorg, zowel in zorgorganisaties zelf als in advies- en interim-organisaties.

Het leuke aan Be Well is dat het een jong en dynamisch bedrijf is met een mix aan ervaring, waarmee we nieuwe stappen kunnen maken in de snel veranderende zorgmarkt. Deze stappen sluiten aan zowel bij de behoeften van onze zorgprofessionals als de zorgbedrijven. Ons intern team zorgt voor de verbinding van de arbeidsmarkt met de zorgsector.

Uiteraard doe ik nog andere leuke dingen naast het werk. Sportief gezien is dat tennissen en wielrennen en op sociaal gebied zijn dat leuke dingen ondernemen met vrienden, of tijd met het gezin doorbrengen.

Heeft iemand suggesties, leuke ideeën, vragen of opmerkingen voor Be Well, laat het mij of de consultants weten! Mail me op r.bastiaens@bewellprofs.nl of bel me op nummer 043 365 92 88.