Nieuwe opdrachtgevers in de regio Brabant

Sinds april mogen wij twee nieuwe opdrachtgevers toevoegen aan ons mooie zorgnetwerk: Cello en Impegno. Hiermee breiden wij onze relaties in Brabant steeds verder uit en ondersteunen wij ook in deze regio steeds meer organisaties met onze ervaren en gepassioneerde zorgprofessionals.

Cello

Cello is een belangrijke organisatie in de gehandicaptenzorg in de regio Noord-Brabant. Zij zetten zich dagelijks in voor een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze collega Lieke is begin april gestart bij Cello als gedragskundige en in mei start onze collega Corine hier als senior begeleider. Zowel Lieke als Corine zijn met hun ervaring en inzet een geweldige aanwinst voor het team van Cello!

Impegno

Impegno is een dynamische en jonge organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, begeleiding voor volwassenen en biedt huishoudelijke ondersteuning. Impegno is actief in Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Brabant. Onze collega Edris is begin april gestart als GZ-psycholoog binnen het team Jeugd & Gezin. Met haar jarenlange ervaring en fijne persoonlijkheid is zij een mooie toevoeging aan het team!

Wij zijn trots op deze uitbreiding in ons netwerk, zodat we nog meer zorgprofessionals kunnen helpen aan een mooie baan of opdracht in de zorg!