Succesvolle direct mailing actie

Regiebehandelaren zijn onmisbaar om de gezondheidszorg vorm te geven. Helaas merken wij dat veel instellingen problemen hebben omdat ze onvoldoende regiebehandelaren ter beschikking hebben. Hierdoor krijgt niet iedereen de zorg die hij of zij verdient. Wij vinden dat iedereen goede zorg verdient! Daarom hebben wij ons ingezet om in contact te komen met ervaren, zelfstandige zorgprofessionals die bereid zijn om hun expertise een aantal uur per week in een instelling in te zetten.

Met behulp van een direct mailing actie hebben we ruim 600 psychotherapeuten, klinisch of GZ-psychologen, orthopedagoog generalisten en psychiaters persoonlijk benaderd. Velen van hen reageerden enthousiast op onze actie en onderstreepten het belang ervan. Een aantal van hen waren bereid om met ons in gesprek te gaan en zijn inmiddels gestart met een leuk (interim) project binnen een instelling. Dit doen ze naast hun eigen praktijk of vaste baan. Wij zijn erg trots op het resultaat van onze actie, enerzijds omdat de regiebehandelaren van grote waarde zijn voor de zorginstelling waar ze hun expertise inzetten, anderzijds omdat de regiebehandelaren zelf ook heel blij zijn met deze kans om hun horizon te verbreden.

Ben jij ook een ervaren, zelfstandige zorgprofessional en heb je interesse in een uitdagende interim opdracht binnen een instelling? Neem contact met ons op via info@bewellprofs.nl.