Kies het gewenste dienstverband
W&S (contract bij opdrachtgever)
Detachering (contract bij Be Well)
Interim opdracht (zzp'er)

en/of kies je gewenste functie
Begeleider / Pedagoog
Sociotherapeut
Verpleegkundige
Psycholoog / Gedragswetenschapper
Regiebehandelaar
Arts / Psychiater
Teamleider / Zorgmanager
FlexZorg
Overige


Consultant Be Well Zorgprofessionals
Maastricht en/of Eindhoven | Vanaf 24 uur per week
Commercieel talent in de zorg: Puur, eerlijk en liefdevol! Vertrouwen opbouwen! Dus goed nagaan welke (tijdelijke) mensen ze echt nodig hebben. En vervolgens laten zien dat jij die mensen hebt en daarmee kunt helpen. Geen mooie verkooppraatjes maar een warme relatie bouwen o.b.v. vertrouwen!
W&S
Hoofd Behandeling Jeugdzorg
Deventer en Arnhem | Vanaf 28 uur per week
Ben jij een zorginhoudelijk expert en heb je een hart voor collega's, jeugdigen en hun gezinnen met complexe behoeften? Heb je een scherp oog voor behandeling en beleid? Dan past deze unieke functie bij jou!
W&S
Persoonlijk Verzorgende/begeleider
Brabant en Limburg | Vanaf 24 uur per week
In deze functie gaat het om het methodisch en respectvol begeleiden van oudere, dementerende mensen met een lichte verstandelijke beperking. Somatische zorg, psychische problemen en dementie vormen samen de basis van je persoonlijke begeleiding van één of twee cliënten.
Detachering
Zelfstandig Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Zuid-Nederland | Vanaf 24 uur per week
Ben je als zelfstandige Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (ZZP'er) op zoek naar uitdagende opdrachten in de GGZ, de acute psychiatrie, de crisiszorg, in ambulante teams of in de verslavingszorg? Dan biedt Be Well volop kansen!
Interim opdracht
Basisarts / ANIOS Psychiatrie
Eindhoven | 24
Voor de High Intensive Care (HIC) bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ANIOS t.b.v. vervanging zwangerschapsverlof voor 24 uur p/w.
Interim opdracht
GZ-Psycholoog / Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog
Eindhoven | 24-36 u
Wil jij jezelf verder kunnen ontwikkelen als Regiebehandelaar binnen een professionele werkomgeving met cliënten waarbij sprake is van complexe traumaproblematiek?
W&S
Detachering in de zorg
Limburg of Brabant | Bespreekbaar
Op zoek naar zekerheid, maar wil je het liefst ook voldoende afwisseling in je werk? Weet je even niet wat je wilt? Of ben je op zoek naar extra uitdaging? Lees meer over detachering via Be Well.
Detachering
Sociotherapeut / Verpleegkundige forensische psychiatrie
Nijmegen | 24-36 u
Kijk jij als Sociotherapeut naar de mens achter de cliënt? Kijk je verder dan het delict dat gepleegd is en verder dan de psychische stoornis?
W&S
Zelfstandige Regie-behandelaar
Limburg en Brabant | Vanaf 8 u
Be Well BV zoekt ervaren, zelfstandige interim regie-behandelaren. Je krijgt de kans om je expertise toe te passen in diverse uitdagende opdrachten binnen de geestelijke gezondheidszorg. Je speelt een cruciale rol bij individuele behandelplannen of het coördineren van een multidisciplinair team!
Interim opdracht
GZ-Psycholoog Gender
Helmond / Venlo | 24-36 u
Lever als GZ-Psycholoog een bijdrage aan de multidisciplinaire behandeling, indicatiestelling en diagnose bij kinderen, adolescenten en volwassenen in het Genderteam.
W&S
Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige
Sittard | 24-36 u
Als Verpleegkundige ben je bereid om uit je comfortzone te komen. Je houdt niet van voorspelbaarheid, bent leergierig en vindt het belangrijk om de mens in zijn eigen omgeving te leren kennen.
W&S
Flexibele diensten als zzp'er in de zorg
Limburg en Brabant | Vanaf 0 uur
Als zorgprofessional op zoek naar meer werkgeluk en vrijheid in je werk? Wil je graag de regie hebben over je eigen werkrooster? Bij Be Well FlexZorg kies je als zzp'er je eigen diensten en uren.
Interim opdracht
ZZP'er in de zorg
Limburg/Brabant | Vanaf 16 u
Als zelfstandig zorgprofessional interesse in een nieuwe opdracht? Wellicht kunnen wij jou helpen met ons grote netwerk in de zorg. Nu, of misschien wel over een tijdje als je weer beschikbaar bent.
Interim opdracht
Verpleegkundig Specialist, Kind & Jeugd Psychiatrie
Venlo | 28-36 u
Je bent als Regiebehandelaar medeverantwoordelijk voor het behandeltraject. Je hebt een coördinerende rol en zorgt voor continuïteit en verbetering van de behandeling. Jouw passie ligt in de Kinder- en Jeugd Psychiatrie.
W&S
Begeleider regio Eindhoven
Eindhoven | Vanaf 24 u
Jij weet als ervaren Begeleider jouw cliënten écht te bereiken. Het lukt je om ze te motiveren, ze nemen je in vertrouwen en jij weet welke stappen samen gezet moeten worden.
Detachering
Een veiligere wereld dankzij jou als Sociotherapeut
Noord-Brabant/Limburg | tot 40 u
Aanslagen, verkrachting, geweld, criminaliteit. In het nieuws word je er dagelijks mee overspoeld. Wil jij strijden voor een betere wereld; voor een veiligere maatschappij? Ga jij als Sociotherapeut de uitdaging aan en met tbs-patiënten aan de slag?
W&S
Behandelend Psycholoog
Limburg/Brabant | Vanaf 24 uur per week
Kom werken bij Be Well BV, dé specialist in tijdelijke opdrachten in de zorgsector. Wij zijn op zoek naar gedreven en ervaren behandelende psychologen (wo) die graag uitdaging en afwisseling zoeken in hun carrière. Ben jij klaar voor een nieuwe stap en wil je afwisseling? Lees dan snel verder!
Detachering
GZ-psycholoog Verslavingszorg
Limburg | Vanaf 16 u
In de verslavingszorg is op het moment een grote behoefte aan goede GZ-Psychologen. Voor verschillende organisaties zijn wij op zoek naar professionals die worden ingezet op verschillende interim opdrachten bij zorgorganisaties in Limburg.
Interim opdracht
Dokter / Arts
Limburg | Vanaf 8 u
Je bent afgestudeerd Arts, maar wilt eerst afwisseling en verdieping om te ontdekken wat je specialisatie wordt? Of je zoekt een goedbetaalde interim opdracht en je staat open voor een nieuwe of aanvullende uitdaging? Samen vinden we een opdracht die aansluit aan jouw wensen!
Detachering
Afwisseling als Verpleegkundig Specialist GGZ
Limburg/Brabant | Vanaf 16 u
Een vast contract als Verpleegkundig Specialist, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Detachering
Gedragswetenschapper verstandelijk beperkte cliënten
Brabant en Limburg | 24 - 32 u
Laat de ogen van volwassenen met verstandelijke beperking twinkelen en realiseer samen hun wensen, dromen en doelen. Dit binnen een organisatie waar iedereen vanuit het hart, vanuit gelijkwaardigheid en respect handelt.
W&S
Begeleider bij Be Well
Limburg en Brabant | vanaf 24 u
Op zoek naar een dynamische carrière waarin je jouw talenten inzet om anderen te ondersteunen? Be Well BV biedt jou de perfecte kans om dit te verwezenlijken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders met een social work achtergrond, die graag de handen uit de mouwen willen steken!
Detachering
Afwisseling & verdieping als zelfstandig Psychiater
Limburg/Brabant | Vanaf 8 u
Wil jij als zelfstandig Psychiater liever focussen op het behandelen dan alle bijkomende zaken eromheen? Ben je op zoek naar de juiste bemiddelingspartner voor korte of langere opdrachten?
Interim opdracht
Psychiater kind & jeugd
Maastricht en Heerlen
Wil jij fungeren als een inhoudelijke kartrekker binnen een organisatie die een zorginhoudelijke en organisatorische verandering ondergaat?
W&S
Verpleegkundige Mbo
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Je hebt hart voor de patiënt en oog voor de kwaliteit van zorg Je bent gedreven en je wilt je graag verder ontwikkelen als Verpleegkundige! Een vast contract als Verpleegkundige bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Detachering
Verpleegkundige Hbo
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Je hebt hart voor de patiënt en oog voor de kwaliteit van zorg Je bent gedreven en je wilt je graag verder ontwikkelen als Verpleegkundige! Een vast contract als Verpleegkundige bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten in diverse sectoren.
Detachering
Interim Zorgmanager
Limburg/Brabant | Vanaf 24 uur per week
Op zoek naar een uitdagende opdracht als interim zorgmanager of als teamleider? Be Well heeft uitdagende interim opdrachten beschikbaar bij toonaangevende zorgorganisaties. Laat ons weten wat je wilt, en wij zoeken met je mee!
Interim opdracht
Begeleider gehandicaptenzorg
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Je ondersteunt mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking in hun dagelijks leven, helpt bij activiteiten en zorgt voor een veilige leefomgeving. Als begeleider bij Be Well kom je in vaste dienst en word je gedetacheerd in uitdagende en afwisselende opdrachten, dus saai wordt het nooit!
Detachering
Regie-behandelaar bij Be Well
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Be Well BV zoekt ervaren regie-behandelaren om ons dynamische team te versterken! Je krijgt de kans om je expertise toe te passen in diverse uitdagende opdrachten in de geestelijke gezondheidszorg. Als regie-behandelaar speel jij een cruciale rol in het verbeteren van het welzijn van onze cliënten.
Detachering
Sociotherapeut
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Jij laat je niet manipuleren? Je gunt mensen een nieuwe kans en draagt bij aan een veiligere en betere wereld. Een vast contract als Sociotherapeut, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Detachering
Gedragswetenschapper bij Be Well
Limburg / Brabant | Vanaf 24 u
Ben jij een enthousiaste, gedreven gedragswetenschapper (wo) die op zoek is naar uitdaging en afwisseling? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten om het welzijn van cliënten te verbeteren? Solliciteer dan nu bij Be Well BV en maak deel uit van ons ambitieuze team van gedragswetenschappers!
Detachering
Jeugdzorgmedewerker
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Je werkt met kinderen en jongeren die te maken hebben met complexe problemen en je biedt begeleiding en ondersteuning aan hen en hun families.
Detachering