Kies het dienstverband dat je wenst:
W&S (contract bij opdrachtgever)
Detachering (contract bij Be Well)
Interim opdracht (zzp'er)

of kies de functie die je wenst:
Begeleider / Pedagoog
Sociotherapeut
Verpleegkundige
Psycholoog / Gedragswetenschapper
Regiebehandelaar
Arts / Psychiater
Teamleider / Zorgmanager
Flex Zorg
Overige


Wis filters
Detachering
Afwisseling als Begeleider jeugdzorg
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Begeleider in de jeugdzorg, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Detachering
Afwisseling & verdieping als Gedragswetenschapper
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Gedragswetenschapper bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Detachering
Uitdaging als Sociotherapeut
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Sociotherapeut, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Detachering
Afwisseling & verdieping als Regiebehandelaar
Limburg/Brabant | Vanaf 8 u
Een vast contract als Regiebehandelaar met uitdagende en afwisselende opdrachten. Je bepaalt zelf de duur!
Detachering
Verdieping als Begeleider gehandicaptenzorg
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Begeleider in de gehandicaptenzorg, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Interim opdracht
Interim opdracht als Regiebehandelaar
Limburg/Brabant | Vanaf 8 u
Wil je, naast je eigen praktijk of vaste baan, een bijdrage als Regiebehandelaar bij een (andere) zorginstelling leveren? Wij bemiddelen in de meest uitdagende interim opdrachten.
Interim opdracht
Opdrachten voor jou als zzp zorgprofessional
Limburg/Brabant | Vanaf 8 u
Zelfstandige in de zorg, en interesse in een nieuwe of aanvullende opdracht? Bijkomend voordeel: de administratie en contractafhandeling laat je grotendeels over aan onze back office.
W&S
GZ-Psycholoog Arbeid & Gezondheid
Heerlen | 36-38
Wil jij een unieke, nieuwe functie als GZ-Psycholoog en bijdragen aan de opbouw en ontwikkeling van hét Sociaal Medisch Centrum in Limburg?
W&S
GZ- Psycholoog/ Orthopedagoog Generalist trauma
Zuid-Limburg
Wil jij onderdeel zijn van een jong en innovatief initiatief en als hulpverlener, maar zeker ook als bondgenoot, jeugdigen en het gezin ondersteunen bij traumagerelateerde klachten?
Detachering
Verdieping als Hbo Verpleegkundige
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Verpleegkundige bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Detachering
Afwisseling als Mbo Verpleegkundige
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Verpleegkundige bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Interim opdracht
Regiebehandelaar psychotrauma
Venlo | 8-24 u
Als Regiebehandelaar ondersteuning bieden binnen de zorgprogramma's psychotrauma en persoonlijkheid? Weet jij met jouw ervaring, expertise en inlevingsvermogen de juiste diagnose te stellen en zorg jij voor een passend en effectief behandeltraject?
W&S
Verpleegkundige in de verslavingszorg
's Hertogenbosch | 24-36 u
De cliënten hebben naast een verslaving vaak ook psychische problemen. Daarom moet jij stevig in je schoenen staan, en ligt de focus naast verpleegtechnisch handelen ook op begeleiding.
W&S
Psychiater kind & jeugd
Maastricht en Heerlen
Wil jij fungeren als een inhoudelijke kartrekker binnen een organisatie die een zorginhoudelijke en organisatorische verandering ondergaat?
Interim opdracht
Afwisseling & verdieping als zelfstandig Psychiater
Limburg/Brabant | Vanaf 8 u
Wil jij als zelfstandig Psychiater liever focussen op het behandelen dan alle bijkomende zaken eromheen? Ben je op zoek naar de juiste bemiddelingspartner voor korte of langere opdrachten?
W&S
Basisarts verzekeringen
Limburg | Vanaf 24 u
Heb je genoeg van onregelmatige werktijden en wil je nu eens meer tijd met je gezin doorbrengen? Of ben je beginnend arts en wil je ervaren wat werken als verzekeringsarts inhoudt? Plan een meeloopdag!
W&S
Gedragswetenschapper verstandelijk beperkte cliënten
Zuid-Limburg | 24 - 32 u
Laat de ogen van volwassenen met verstandelijke beperking twinkelen en realiseer samen hun wensen, dromen en doelen. Dit binnen een organisatie waar iedereen vanuit het hart, vanuit gelijkwaardigheid en respect handelt.
W&S
Ambulant Begeleider jeugd en gezin
Zuid-Limburg | 24-36 u
Een echte out-of-the-box denker die ook nog eens houdt van een uitdaging? Wat zeg je dan van multiproblem gezinnen? En jeugdigen met LVB? Ga jij als Ambulant Begeleider deze uitdaging aan?
Detachering
Afwisseling als Verpleegkundig Specialist GGZ
Limburg/Brabant | Vanaf 16 u
Een vast contract als Verpleegkundig Specialist, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Persoonlijk Begeleider EVB+
Haaren | 24-36 u
Jij als Begeleider bent hun basis veiligheid. Warm, een groot empathisch vermogen, maar je zorgt ook voor duidelijkheid, voorspelbaarheid en structuur. Je creëert een sfeervolle, veilige omgeving.
Detachering
Medisch Dokter / Arts
Limburg | Vanaf 8 u
Arts in regio Limburg of Brabant en open voor een nieuwe of aanvullende uitdaging? Ga met ons in gesprek, spreek je wensen uit en samen vormen we een opdracht die aansluit aan jouw wensen.
W&S
GZ-psycholoog Verslavingszorg
Limburg | Vanaf 16 u
Wil jij de nodige vrijheid binnen een organisatie? En wil je, naast de dagelijkse werkzaamheden, ook bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuw en jong behandelteam?
Detachering
Ambulant Begeleider met ambitie
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Toe aan een nieuwe uitdaging als gepassioneerde Ambulant Begeleider, en is het tijd voor jou om verder te groeien?
Detachering
Verdieping als Psycholoog
Limburg/Brabant | Vanaf 16 u
Een vast contract als Psycholoog, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Verpleegkundige kind en jeugd
Zuid-Limburg | 24-36 u
Als Verpleegkundige echt verbinding maken met kinderen en jeugd met psychiatrische, gedrags- en verslavingsproblemen. Dit vol begrip, toewijding, geduld en empathisch vermogen. En binnen een organisatie die meebeweegt in het veranderende zorglandschap.
W&S
Pedagoog / Social Worker complexe opvoedvraagstukken
Zuid-Limburg | 24-36 u
Jouw basisattitude als Pedagoog of Social Worker is niet veroordelend, je zoekt altijd naar de verklaring van gedrag en ziet succes in de kleinste hoek. Je kan je goed verplaatsen in cliënten en werkt graag in een bewegende organisatie.
W&S
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)
Venlo | Vanaf 24 u
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige herstelgericht werken binnen een down-to-earth organisatie waar jij samen met de cliënt op de eerste plek staat?
W&S
Een veiligere wereld dankzij jou als Sociotherapeut
Noord-Brabant/Limburg | tot 40 u
Aanslagen, verkrachting, geweld, criminaliteit. In het nieuws word je er dagelijks mee overspoeld. Wil jij strijden voor een betere wereld; voor een veiligere maatschappij? Ga jij als Sociotherapeut de uitdaging aan en met tbs-patiënten aan de slag?
Detachering
Sociotherapeut gesloten afdeling
Venlo | 28-36 u
Jij als Sociotherapeut ziet wie de jongere echt is en stimuleert om talenten en krachten te benutten. Je biedt intensieve behandeling aan jongeren met complexe psychiatrische problematieken die opgenomen zijn in klinische setting.
Interim opdracht
Jeugd & Gezinswerker met SKJ
Weert / Roerdalen | 24-32 u
Buiten gebaande paden treden, vraaggericht werken, professionele ruimte benutten. Ben jij dit? En wil jij als zwangerschapsvervanging tijdelijk invallen als Jeugd & Gezinswerker binnen een organisatie met fijne werksfeer?
Interim opdracht
Basisarts: detoxen patiënten met verslaving
Zuid-Limburg | Vanaf 4 u
Iemand kan niet meer met en niet meer zonder. Verslaving is verschrikkelijk, voor de verslaafde zelf, en voor de omgeving. Help jij als Arts mee het leven weer op de rit te krijgen? Zorg jij ervoor dat ze de detoxperiode zo goed mogelijk doorkomen?
W&S
Verzorgende IG
Noord Brabant / Limburg | Bespreekbaar
Voor meerdere locaties in Noord-Brabant en in Limburg zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG met passie voor diverse werkvelden binnen de ouderenzorg!
W&S
Ambulant Begeleider Systeem
Roosendaal | 24-36u
Als ervaren Ambulant Begeleider werken in een team op basis van zelforganisatie? Werk jij vanuit bezieling en heb je een speciale connectie met mensen met autisme?
Detachering
Jeugdzorgwerker regio Nijmegen
Nijmegen | Vanaf 24 u
Jij weet als ervaren jeugdzorgwerker de jongeren en jeugdigen waarmee je werkt écht te bereiken. Het lukt jou om ze te motiveren, ze nemen je in vertrouwen en jij weet welke stappen samen gezet moeten worden.
Detachering
Jeugdzorgwerker regio Eindhoven
Eindhoven | Vanaf 24 u
Jij weet als ervaren jeugdzorgwerker de jongeren en jeugdigen waarmee je werkt écht te bereiken. Het lukt jou om ze te motiveren, ze nemen je in vertrouwen en jij weet welke stappen samen gezet moeten worden.
W&S
Ambulant hulpverlener conflictscheidingen (SKJ)
Den Bosch / Oss | 24 - 36 u
Een conflictscheiding is nooit leuk. Voor het kind niet, voor de ouders niet. In deze functie als Ambulant Hulpverlener ligt jouw focus op de rol van ouderschapsbemiddelaar. Je helpt mee om de normale leefsituatie voor het kind en gezin zo snel mogelijk te herstellen.
W&S
Crisishulpverlener Jeugd
Maastricht | 28-32 u
Jij als flexibele hulpverlener biedt hulp aan kwetsbare jeugdigen in een crisissituatie. Je bent daadkrachtig, houdt je hoofd koel en handelt accuraat. Ook heb je ervaring met crisis en jeugd.
Detachering
Begeleider met passie voor Autisme
Venlo | Vanaf 24 u
Jij hebt als Begeleider een bijzondere connectie met cliënten met autisme. Je begrijpt hun denkwijze en zorgt voor rust en structuur. Tevens wil je werken binnen een fijne organisatie met ontwikkelingskansen.
W&S
Teamleider in de jeugdzorg
Oisterwijk | 32 u
Jij als Teamleider, met affiniteit voor jeugdhulp, stelt kaders en doelen, delegeert, geeft vertrouwen, verbindt, motiveert, coacht en streeft naar resultaat. Je inspireert anderen en daagt ze uit om zich te ontwikkelen.
W&S
Justitieel Verpleegkundige
Sittard | 28-36 u
Toe aan een nieuwe uitdaging, maar wel met regelmatige werktijden? Als Justitieel Verpleegkundige heb je veel afwisseling, werk je zelfstandig en met een bijzondere doelgroep!
W&S
Behandelaar / Casemanager in de verslavingszorg
Heerlen/Sittard | 32-36 u
Schakel jij als Behandelaar / Casemanager snel en neem jij graag het initiatief? Heb je affiniteit met de verslavingszorg en wil je werken in een dynamische organisatie met open, informele en creatieve werksfeer?
W&S
Crisishulpverlener meldpunt
Maastricht | 28-36 u
Jij als zorgverlener houdt jouw hoofd koel in crisissituaties. Je verzorgt het aannemen van telefonische crisismeldingen van jongeren tot 18 jaar, maakt direct een inschatting van de situatie en handelt adequaat. Je bent flexibel in je uren, maar kan wel vanuit huis werken.
W&S
Ambulant Begeleider jeugdzorg Maastricht
Maastricht | 32 - 36 uur
Je bent een verbindende hulpverlener met groot inlevingsvermogen, met het hart in de jeugdzorg. Je bent graag onderdeel van een dynamische omgeving en werkt vanuit systematische aanpak.
Detachering
Gedragskundige / Psycholoog LVB
Weert | 24 u
Als Gedragskundige heb je bijzondere interesse in de doelgroep LVB. Ook werk je graag met kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Buiten dat je sterk bent in diagnostiek, ben je coachend sterk en motiveer je andere zorgprofessionals met jouw enthousiasme tot kwaliteitsverbetering.
W&S
Maatschappelijk werker Kind en Jeugd
Zuid-Limburg | Vanaf 24 u
Jij maakt een écht verschil in het leven van kwetsbare jongeren. Je hebt als Maatschappelijk werker kennis van systeemgericht werken, een stevige persoonlijkheid en het talent om je te verplaatsen in een ander.
W&S
Sociotherapeut verslavingszorg
Roermond | Vanaf 24 u
Jij als Sociotherapeut begrijpt hoe een verslaving werkt. Je motiveert je cliënten dagelijks, levert een bijdrage aan het ontgiften, de stabilisatie, behandeling en diagnostiek.
W&S
Verpleegkundig Centralist
Maastricht | 32-40 uur
Als Verpleegkundige klaar met aan het bed staan? Maar kun je wel flink wat verantwoordelijkheid aan? Ga aan de slag in de Meldkamer Ambulancezorg Limburg.
W&S
Gedragswetenschapper Jeugd
Beekdaelen | Vanaf 24 u
Jij als Gedragswetenschapper staat stevig in je schoenen. Een jonge organisatie spreekt je aan en je werkt het liefst met jeugd en jongvolwassenen.
Detachering
Begeleider pleegzorg
Oss | 32-36 u
Ben je daadkrachtig, heb je een SKJ registratie en spreekt de pleegzorg je aan? Ga aan de slag als Begeleider van deze doelgroep, of als Medewerker instroomteam!
Detachering
Maatschappelijk Werker in Midden-Limburg
Midden-Limburg | 32-36 u
Ben jij als Maatschappelijk Werker positief, stressbestendig en flexibel? En zorg je ervoor dat iedereen tot zijn recht komt, als mens en als burger?
W&S
Verpleegkundig Specialist, Kind & Jeugd Psychiatrie
Venlo | 28-36 u
Je bent als Regiebehandelaar medeverantwoordelijk voor het behandeltraject. Je hebt een coördinerende rol en zorgt voor continuïteit en verbetering van de behandeling. Jouw passie ligt in de Kinder- en Jeugd Psychiatrie.
Detachering
Gedragswetenschapper in de gehandicaptenzorg
Limburg | Vanaf 24 u
Ligt jouw hart als Gedragswetenschapper in de gehandicaptenzorg? We hebben verschillende mogelijkheden door heel Limburg. Vertel ons over je wensen en we kijken met je mee.
Interim opdracht
ZZP'er in de zorg
Limburg/Brabant | Vanaf 16 u
Als zelfstandig zorgprofessional interesse in een nieuwe opdracht? Wellicht kunnen wij jou helpen met ons grote netwerk in de zorg. Nu, of misschien wel over een tijdje als je weer beschikbaar bent.
Interim opdracht
Flexibele diensten als zzp'er in de zorg
Limburg / Brabant | Vanaf 0 uur
Als zorgprofessional op zoek naar meer werkgeluk en vrijheid in je werk? Wil je graag de regie hebben over je eigen werkrooster? Bij Be Well FlexZorg kies je als zzp’er je eigen diensten en uren.
Detachering
Basisarts jeugdgezondheidszorg
Eindhoven | 20-36 uur
Als Arts ondersteun je kinderen, jongeren en ouders bij gezond opgroeien, bij gezondheidsbedreigingen, ziekte en ontwikkelingsproblematiek. Je stelt je naast de kinderen en ouders op.
W&S
Ambulant Begeleider B
Den Bosch | 24 - 36 u
Een uitdagende, afwisselende uitdaging waarbij ouderschapsbemiddeling een groot focuspunt is. Je biedt opvoedondersteuning, gezinsbegeleiding en hulp bij scheiden. Vind jij het leuk om mee te bouwen aan een nieuw team? Lees dan verder.
W&S
Begeleider in de Pleegzorg
Noordoost Brabant | 32-36 u
Ben jij een ervaren en daadkrachtige Begeleider Pleegzorg? Denk je in mogelijkheden en wil je, samen met fijne collega’s, ondersteuning bieden aan gezinnen die het moeilijk hebben?
Detachering
Jeugdverpleegkundige (0-18 jaar)
Eindhoven | 36 of 20/24 u
Je bent als Verpleegkundige de spin in het web en breed inzetbaar. Samen met ouders en het kind, ga je op zoek naar de echte vragen en werk je aan de juiste oplossingen en antwoorden.
W&S
Ambulant Begeleider Complex
West-Brabant Oost | 24-36 u
Een ambulante functie met veel ruimte voor scholing en ontwikkeling. Werk jij vanuit bezieling en zet jij mensen met autisme in hun eigen kracht?
W&S
Ambulant Jeugdzorgwerker
Horn | 24-36 u
Heb je ervaring met systematisch werken en heb je een nieuwsgierige en oplossingsgerichte begeleidingsstijl? Help jij kinderen, jongeren en gezinnen met o.a. complexe systeemproblematiek of vechtscheidingsproblematiek?
W&S
Gedragswetenschapper Pleegzorg
Oss | Bespreekbaar
Binnen deze functie als Gedragswetenschapper B ligt het accent op de diagnostiek, behandeling en/of begeleiding van cliënten van de pleegzorgteams waaraan je gekoppeld bent.
W&S
Vertrouwenspersoon Limburg
Sittard | 32-36 u
Als Vertrouwenspersoon richt je je op informatie, advies en klachtondersteuning voor jongeren, (pleeg)ouders en verzorgers in de jeugdzorg. Heb je enkele jaren ervaring in de jeugdzorg en is het tijd voor wat anders? Lees dan snel verder.
Detachering
Ambulant Begeleider (jong)volwassenen
Eindhoven | Vanaf 30 u
Jij als Begeleider helpt (jong)volwassenen met psychische of psychiatrische problematiek naar een zo groot mogelijke sociale en economische zelfstandigheid.
Interim opdracht
Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige (zzp)
Limburg / Brabant | Vanaf 0 uur
Bepaal als zzp Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige elke week je eigen uren en diensten door te kiezen voor Be Well FlexZorg.
Interim opdracht
Flexibel werken als Begeleider
Zuid-Limburg | Vanaf 0 uur
Werk je als zzp Begeleider en wil je meer regie over je eigen rooster? Bij Be Well FlexZorg kies je zelf de diensten die bij jou passen.
Interim opdracht
Teamleider wonen
Noord-Limburg | 28-36 u
Spreekt de gehandicaptenzorg je aan en haal jij als Teamleider het beste naar boven in je collega's? Weet jij de balans te vinden tussen organisatiebelang en de mogelijkheden voor jouw teamgenoten?
Interim opdracht
Teamleider dagbestedingscentra
Midden Limburg | Minimaal 24 u
Als Interim Teamleider ga je twee dagbestedingscentra aansturen in Midden Limburg. Je hebt een coachende manier van leidinggeven en weet jouw collega’s positief te motiveren. Samen met jou willen ze het mooiste resultaat behalen.