Kies het gewenste dienstverband
W&S (contract bij opdrachtgever)
Detachering (contract bij Be Well)
Interim opdracht (zzp'er)

en/of kies je gewenste functie
Begeleider / Pedagoog
Sociotherapeut
Verpleegkundige
Psycholoog / Gedragswetenschapper
Regiebehandelaar
Arts / Psychiater
Teamleider / Zorgmanager
FlexZorg
Overige


GZ-Psycholoog / Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog
Eindhoven | 24-36 u
Wil jij jezelf verder kunnen ontwikkelen als Regiebehandelaar binnen een professionele werkomgeving met cliënten waarbij sprake is van complexe traumaproblematiek?
W&S
Medisch Secretaresse
Limburg | 24-32 u
Ben jij een Senior Medisch Secretaresse? Ben je zelfstandig maar kun je werken binnen kaders, kun je procesmatig denken, heb je affiniteit met de zorg en de GGZ?
Detachering
Afwisseling als Begeleider jeugdzorg
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Begeleider in de jeugdzorg, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Afwisseling & verdieping als Gedragswetenschapper
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Gedragswetenschapper bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Uitdaging als Sociotherapeut
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Sociotherapeut, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Afwisseling & verdieping als Regiebehandelaar
Limburg/Brabant | Vanaf 8 u
Een vast contract als Regiebehandelaar met uitdagende en afwisselende opdrachten. Je bepaalt zelf de duur!
W&S
Verdieping als Begeleider gehandicaptenzorg
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Begeleider in de gehandicaptenzorg, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Interim opdracht als Regiebehandelaar
Limburg/Brabant | Vanaf 8 u
Wil je, naast je eigen praktijk of vaste baan, een bijdrage als Regiebehandelaar bij een (andere) zorginstelling leveren? Wij bemiddelen in de meest uitdagende interim opdrachten.
Interim opdracht
GZ- Psycholoog/ Orthopedagoog Generalist trauma
Zuid-Limburg
Wil jij onderdeel zijn van een jong en innovatief initiatief en als hulpverlener, maar zeker ook als bondgenoot, jeugdigen en het gezin ondersteunen bij traumagerelateerde klachten?
W&S
Verdieping als Hbo Verpleegkundige
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Verpleegkundige bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Afwisseling als Mbo Verpleegkundige
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Een vast contract als Verpleegkundige bij Be Well, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Verpleegkundige in de verslavingszorg
's Hertogenbosch | 24-36 u
De cliënten hebben naast een verslaving vaak ook psychische problemen. Daarom moet jij stevig in je schoenen staan, en ligt de focus naast verpleegtechnisch handelen ook op begeleiding.
W&S
Psychiater kind & jeugd
Maastricht en Heerlen
Wil jij fungeren als een inhoudelijke kartrekker binnen een organisatie die een zorginhoudelijke en organisatorische verandering ondergaat?
W&S
Afwisseling & verdieping als zelfstandig Psychiater
Limburg/Brabant | Vanaf 8 u
Wil jij als zelfstandig Psychiater liever focussen op het behandelen dan alle bijkomende zaken eromheen? Ben je op zoek naar de juiste bemiddelingspartner voor korte of langere opdrachten?
Interim opdracht
Basisarts verzekeringen
Limburg | Vanaf 24 u
Heb je genoeg van onregelmatige werktijden en wil je nu eens meer tijd met je gezin doorbrengen? Of ben je beginnend arts en wil je ervaren wat werken als verzekeringsarts inhoudt? Plan een meeloopdag!
W&S
Gedragswetenschapper verstandelijk beperkte cliënten
Zuid-Limburg | 24 - 32 u
Laat de ogen van volwassenen met verstandelijke beperking twinkelen en realiseer samen hun wensen, dromen en doelen. Dit binnen een organisatie waar iedereen vanuit het hart, vanuit gelijkwaardigheid en respect handelt.
W&S
Ambulant Begeleider jeugd en gezin
Zuid-Limburg | 24-36 u
Een echte out-of-the-box denker die ook nog eens houdt van een uitdaging? Wat zeg je dan van multiproblem gezinnen? En jeugdigen met LVB? Ga jij als Ambulant Begeleider deze uitdaging aan?
Detachering
Afwisseling als Verpleegkundig Specialist GGZ
Limburg/Brabant | Vanaf 16 u
Een vast contract als Verpleegkundig Specialist, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
W&S
Medisch Dokter / Arts
Limburg | Vanaf 8 u
Arts in regio Limburg of Brabant en open voor een nieuwe of aanvullende uitdaging? Ga met ons in gesprek, spreek je wensen uit en samen vormen we een opdracht die aansluit aan jouw wensen.
W&S
GZ-psycholoog Verslavingszorg
Limburg | Vanaf 16 u
Wil jij de nodige vrijheid binnen een organisatie? En wil je, naast de dagelijkse werkzaamheden, ook bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuw en jong behandelteam?
Detachering
Ambulant Begeleider met ambitie
Limburg/Brabant | Vanaf 24 u
Toe aan een nieuwe uitdaging als gepassioneerde Ambulant Begeleider, en is het tijd voor jou om verder te groeien?
W&S
Verdieping als Psycholoog
Limburg/Brabant | Vanaf 16 u
Een vast contract als Psycholoog, terwijl je aan je carrière werkt met uitdagende en afwisselende opdrachten.
Detachering
Flexibel in de thuiszorg als Verzorgende IG
Zuid-Limburg | Vanaf 0 uur
Ligt jouw hart in de ouderenzorg? Heb jij als zzp'er behoefte om flexibel te werken of wil je nog wat extra diensten draaien?
Interim opdracht
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)
Venlo | Vanaf 24 u
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige herstelgericht werken binnen een down-to-earth organisatie waar jij samen met de cliënt op de eerste plek staat?
W&S
Een veiligere wereld dankzij jou als Sociotherapeut
Noord-Brabant/Limburg | tot 40 u
Aanslagen, verkrachting, geweld, criminaliteit. In het nieuws word je er dagelijks mee overspoeld. Wil jij strijden voor een betere wereld; voor een veiligere maatschappij? Ga jij als Sociotherapeut de uitdaging aan en met tbs-patiënten aan de slag?
Detachering
Jeugd & Gezinswerker met SKJ
Weert / Roerdalen | 24-32 u
Buiten gebaande paden treden, vraaggericht werken, professionele ruimte benutten. Ben jij dit? En wil jij als zwangerschapsvervanging tijdelijk invallen als Jeugd & Gezinswerker binnen een organisatie met fijne werksfeer?
Detachering
Verzorgende IG
Noord Brabant / Limburg | Bespreekbaar
Voor meerdere locaties in Noord-Brabant en in Limburg zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG met passie voor diverse werkvelden binnen de ouderenzorg!
W&S
Jeugdzorgwerker regio Eindhoven
Eindhoven | Vanaf 24 u
Jij weet als ervaren jeugdzorgwerker de jongeren en jeugdigen waarmee je werkt écht te bereiken. Het lukt jou om ze te motiveren, ze nemen je in vertrouwen en jij weet welke stappen samen gezet moeten worden.
Detachering
Begeleider met passie voor Autisme
Venlo | Vanaf 24 u
Jij hebt als Begeleider een bijzondere connectie met cliënten met autisme. Je begrijpt hun denkwijze en zorgt voor rust en structuur. Tevens wil je werken binnen een fijne organisatie met ontwikkelingskansen.
W&S
Gedragskundige / Psycholoog LVB
Weert | 24 u
Als Gedragskundige heb je bijzondere interesse in de doelgroep LVB. Ook werk je graag met kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Buiten dat je sterk bent in diagnostiek, ben je coachend sterk en motiveer je andere zorgprofessionals met jouw enthousiasme tot kwaliteitsverbetering.
W&S
Verpleegkundig Centralist
Maastricht | 32-40 uur
Als Verpleegkundige klaar met aan het bed staan? Maar kun je wel flink wat verantwoordelijkheid aan? Ga aan de slag in de Meldkamer Ambulancezorg Limburg.
W&S
Gedragswetenschapper Jeugd
Beekdaelen | Vanaf 24 u
Jij als Gedragswetenschapper staat stevig in je schoenen. Een jonge organisatie spreekt je aan en je werkt het liefst met jeugd en jongvolwassenen.
W&S
Verpleegkundig Specialist, Kind & Jeugd Psychiatrie
Venlo | 28-36 u
Je bent als Regiebehandelaar medeverantwoordelijk voor het behandeltraject. Je hebt een coördinerende rol en zorgt voor continuïteit en verbetering van de behandeling. Jouw passie ligt in de Kinder- en Jeugd Psychiatrie.
W&S
Gedragswetenschapper in de gehandicaptenzorg
Limburg | Vanaf 24 u
Ligt jouw hart als Gedragswetenschapper in de gehandicaptenzorg? We hebben verschillende mogelijkheden door heel Limburg. Vertel ons over je wensen en we kijken met je mee.
W&S
ZZP'er in de zorg
Limburg/Brabant | Vanaf 16 u
Als zelfstandig zorgprofessional interesse in een nieuwe opdracht? Wellicht kunnen wij jou helpen met ons grote netwerk in de zorg. Nu, of misschien wel over een tijdje als je weer beschikbaar bent.
Interim opdracht
Flexibele diensten als zzp'er in de zorg
Limburg | Vanaf 0 uur
Als zorgprofessional op zoek naar meer werkgeluk en vrijheid in je werk? Wil je graag de regie hebben over je eigen werkrooster? Bij Be Well FlexZorg kies je als zzp’er je eigen diensten en uren.
Interim opdracht
Basisarts jeugdgezondheidszorg
Eindhoven | 20-36 uur
Als Arts ondersteun je kinderen, jongeren en ouders bij gezond opgroeien, bij gezondheidsbedreigingen, ziekte en ontwikkelingsproblematiek. Je stelt je naast de kinderen en ouders op.
W&S
Ambulant Begeleider B
Den Bosch | 24 - 36 u
Een uitdagende, afwisselende uitdaging waarbij ouderschapsbemiddeling een groot focuspunt is. Je biedt opvoedondersteuning, gezinsbegeleiding en hulp bij scheiden. Vind jij het leuk om mee te bouwen aan een nieuw team? Lees dan verder.
W&S
Ambulant Begeleider Complex
West-Brabant Oost | 24-36 u
Een ambulante functie met veel ruimte voor scholing en ontwikkeling. Werk jij vanuit bezieling en zet jij mensen met autisme in hun eigen kracht?
W&S
Ambulant Jeugdzorgwerker
Horn | 24-36 u
Heb je ervaring met systematisch werken en heb je een nieuwsgierige en oplossingsgerichte begeleidingsstijl? Help jij kinderen, jongeren en gezinnen met o.a. complexe systeemproblematiek of vechtscheidingsproblematiek?
W&S
Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige
Maastricht | Vanaf 0 uur
Bepaal als zzp Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige elke week je eigen uren en diensten door te kiezen voor Be Well FlexZorg.
Interim opdracht
Flexibel werken als Begeleider
Zuid-Limburg | Vanaf 0 uur
Werk je als zzp Begeleider en wil je meer regie over je eigen rooster? Bij Be Well FlexZorg kies je zelf de diensten die bij jou passen.
Interim opdracht
Jeugdzorgwerker residentie
Zuid-Limburg | Minimaal 24 u
Samen met je team zet je je in voor het perspectief van de jeugdigen. Geen dag is hetzelfde en je zal stevig in je schoenen moeten staan om stabiliteit en rust te bewaren op de groep.
W&S
Gedragswetenschapper Pleegzorg
Horn | 24-36 u
Help jij kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten? Je komt terecht binnen het zorgprogramma Pleegzorg in een tijdelijke functie.
Detachering
Ambulant Jeugdbegeleider
Tilburg | 28-36 u
Als Jeugdbegeleider bied je praktische ondersteuning aan cliënten, er is veelal sprake van multi-probleemgezinnen en gezinnen met veel risicofactoren met het oog op veilig opvoeden.
W&S
Detachering in de zorg
Limburg of Brabant | Bespreekbaar
Op zoek naar zekerheid, maar wil je het liefst ook voldoende afwisseling in je werk? Weet je even niet wat je wilt? Of ben je op zoek naar extra uitdaging? Lees meer over detachering via Be Well.
Detachering
Gedragswetenschapper jeugd & systeem
Zuid-, Midden, of Noord Limburg | 24-36 u
Voor jou als Gedragswetenschapper staat het kind voorop, maar werk je ook graag samen met het gehele systeem. Dit betekent dat je met uiteenlopende doelgroepen en problematiek te maken hebt. Positioneren en engageren zijn belangrijke vaardigheden.
W&S
Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige
Sittard | 24-36 u
Als Verpleegkundige ben je bereid om uit je comfortzone te komen. Je houdt niet van voorspelbaarheid, bent leergierig en vindt het belangrijk om de mens in zijn eigen omgeving te leren kennen.
Detachering
Gedragswetenschapper in het onderwijs
Venlo | 24-28 u
Ligt jouw passie en ervaring als Gedragswetenschapper in het onderwijs? Heb jij een sterke persoonlijkheid die wel tegen een stootje kan? Lees dan verder!
Detachering
GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist 18+
Helmond | 24-36 u
Ben jij als Regiebehandelaar authentiek, daadkrachtig, inspirerend? Heb jij affiniteit met cliënten met autisme en pak je samen met hen de problemen in het dagelijkse leven aan?
W&S
Gedragskundige / Gedragswetenschapper
Rosmalen | 24-28u
Ben jij ook zo'n gedragskundige die in mogelijkheden denkt? En wil jij elke dag werken aan een goed leven voor mensen met een beperking? Lees dan snel verder.
Detachering
GZ-Psycholoog Gender
Helmond / Venlo | 24-36 u
Lever als GZ-Psycholoog een bijdrage aan de multidisciplinaire behandeling, indicatiestelling en diagnose bij kinderen, adolescenten en volwassenen in het Genderteam.
W&S
Jeugdzorgwerker C
Veldhoven | 28-32 u
Als Jeugdzorgwerker binnen deze rol, kun je écht invloed uitoefenen. Lef is nodig, maar de voldoening is groot! Heb jij al goede ervaring en ben je SKJ geregistreerd? Dan is dit misschien wel een functie voor jou!
W&S
Verpleegkundig Specialist complexe zorg of basis GGZ
Noord of Midden Limburg | 8-36 u
Heb je als Verpleegkundig Specialist affiniteit met de basis GGZ of spreekt hoog complexe zorg je meer aan? Bij deze organisatie wordt er een passend jasje voor je gecreëerd.
Interim opdracht
Opdrachten als Regiebehandelaar
Limburg | Vanaf 8 u
Aan de slag in de K&J Psychiatrie, Volwassenenpsychiatrie, Ouderenpsychiatrie, in de (poli)klinieken, ambulante zorg, dagbehandeling? Geïnteresseerd in Trauma, ADHD/ASS, Angst- en Dwang of de Verslavingszorg?
Interim opdracht
Gedragswetenschappper jongeren, gehandicaptenzorg
Landgraaf | 24-36u
Voor twee woonlocaties in Landgraaf wordt een enthousiaste en gedreven Gedragswetenschapper gezocht. Je bepaalt de inhoudelijke ondersteuning van de bewoners. Dat doe je niet alleen, maar met je team en met de cliënt.
W&S
Gedragskundige / Gedragswetenschapper gehandicaptenzorg
Roermond | 24-36 u
Werk je oplossingsgericht met oog voor de wensen en dromen van cliënten en hun ouders? Werk je met passie voor het vak, ben je oplettend, invoelend en beschik je over doorzettingsvermogen en overtuigingskracht?
W&S
Systeemtherapeut
Sittard | Vanaf 24 u
Jij als Systeemtherapeut werkt vanuit oprechte aandacht en betrokkenheid en samen met de jeugdigen en hun vertegenwoordigers. Je bent in staat de complexiteit van alledag begrijpelijk en eenvoudiger te maken. Dit vraagt om creativiteit en lef!
W&S
Sociotherapeut forensische psychiatrie
Nijmegen | 24-36 u
Kijk jij als Sociotherapeut naar de mens achter de cliënt? Kijk je verder dan het delict dat gepleegd is en verder dan de psychische stoornis?
W&S
Verpleegkundige forensische psychiatrie
Nijmegen | 24-36 u
Kijk jij als Verpleegkundige naar de mens achter de cliënt? Kijk je verder dan het delict dat gepleegd is en verder dan de psychische stoornis?
W&S
Afdelingshoofd / Teamleider forensische zorg
Venray | 32 - 36 u
Als Afdelingshoofd op de forensische behandelafdeling geef je leiding aan twee sociotherapeutische teams. Je zorgt er onder andere voor dat de behandeling van de patiënten geoptimaliseerd wordt doordat teamleden en middelen effectief worden ingezet.
W&S
Ambulant Autismebegeleider
Noord en Midden Limburg | 24-36 u
Zie jij autisme als een bijzonderheid? Werk je al enige tijd Ambulant? We zijn op zoek naar meerdere Begeleiders in de Regio Noord en Midden Limburg.
W&S
Ambulant / Persoonlijk Begeleider
Oost Brabant | 16 - 36 u
Ben jij een enthousiaste, empathische, zelfstandige Ambulant Begeleider, Persoonlijk Begeleider of Groepswerker? Binnen dit safehouse in Oost Brabant zijn leuke mogelijkheden!
W&S
Social Worker / Verbinder in de wijk
Geleen-Zuid | 24-36u
Jij gelooft in de kracht van de samenleving, bewoners en preventief werken! Als Social Worker / Verbinder werk je samen met wijkbewoners, partners en verenigingen aan het uitvoeringsprogramma van deze wijk.
W&S
Ambulant Begeleider GGZ
Maastricht | 24-36 u
Lef, reflectie, optimisme en verbinding, is dat ook waar jij voor staat? Wil je daarnaast ambulant werken als Begeleider met cliënten met psychiatrische, psychische of verslavingsproblemen?
W&S
Gedragswetenschapper | Gezinsbehandaar
Veldhoven | 28u
Je gaat met het team en de gezinnen aan de slag zodat een uithuisplaatsing voorkomen wordt. Je bent motiverend, transparant en kan de verantwoordelijkheid van eigen regie aan.
Detachering