Interim opdracht als Regiebehandelaar

Uren per week
Vanaf 8 u
Locatie
Limburg/Brabant
Salaris
In overleg
Over de functie
Wil je, naast je eigen praktijk of vaste baan, een bijdrage als Regiebehandelaar bij een (andere) zorginstelling leveren? Wij bemiddelen in de meest uitdagende interim opdrachten.
Omschrijving
Zoals je weet, ben je als zorgprofessional onmisbaar. Helaas kampen veel zorginstellingen met problemen omdat ze onvoldoende Regiebehandelaren beschikbaar hebben. Hierdoor krijgt niet iedereen op tijd de zorg die hij of zij verdient.

Heb jij als Regiebehandelaar een eigen praktijk? Of wellicht heb je al een vaste opdracht, maar wil je graag rondkijken bij andere zorgorganisaties of ervaren hoe het is om met een andere doelgroep te werken. Of werk je juist al jaren als zzp'er binnen verschillende organisaties?

Wij, Be Well, hebben jarenlange ervaring in de zorg en een groot netwerk. We bemiddelen in de meest uitdagende interim opdrachten met verschillende doelgroepen en binnen verschillende gerenommeerde zorgorgansaties in Zuid-Nederland. Samen bespreken we waar jij goed tot je recht komt, wat jouw interesses zijn, en zorgen we ervoor dat je bij de juiste opdracht terecht komt.

Bijkomend voordeel: de administratie en contractafhandeling laat je grotendeels aan ons over. De bemiddeling is gratis en vrijblijvend.
Funtie-eisen
Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar en je bent BIG-geregistreerd als Psychotherapeut, Klinisch of GZ-Psycholoog,  Orthopedagoog generalist of Verpleegkundig Specialist.
Soort contract
Interim
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
De duur van de interim opdrachten zijn voor een nader te bepalen periode. Voor de facturatie, administratie en afspraken rondom tarieven gaan we graag met je in gesprek.

Liever op basis van een detacheringscontract? Ook dat is mogelijk.
Aanvullende informatie
Herken jij je in dit profiel? Bel of stuur een Whatsapp naar Ramon van der Stelt (06-14693488). Je kan ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht