GZ- Psycholoog/ Orthopedagoog Generalist trauma

Locatie
Zuid-Limburg
Salaris
Conform CAO-GGZ FG 65 (min. €4053 en max. €5439 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
Over de functie
Wil jij onderdeel zijn van een jong en innovatief initiatief en als hulpverlener, maar zeker ook als bondgenoot, jeugdigen en het gezin ondersteunen bij traumagerelateerde klachten?
Omschrijving
Je komt te werken in een jong samenwerkingsverband bestaande uit een tweetal organisaties. Het team is enthousiast en dynamisch en gericht op het aanbieden van een groot en divers hulpaanbod. Voor jou als zorgprofessional is er veel ruimte om een bijdrage te leveren aan de uitbreiding en verdere vormgeving hiervan.
Funtie-eisen
Jij, als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist, hebt een passie voor de doelgroep kinderen en jeugdigen. Je hebt ervaring met en kennis van de behandeling van traumagerelateerde klachten. Ook weet jij als geen ander kinderen die worden belemmerd in hun ontwikkeling door opvoedings- of gezinsproblematiek, psychische problemen, leerproblemen of een verstandelijke beperking te ondersteunen. Je spreekt hun taal en ondersteunt hen om betekenis te geven aan het verleden en de klachten. Toekomstgericht ga je samen praktisch aan de slag. Dit alles met begrip, toewijding, tact, geduld en empathisch vermogen.
Soort contract
Jaarcontract met optie tot onbepaalde tijd
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
Als extra beloning ontvang je een individuele prestatiebonus. Tevens krijg je 24 vakantiedagen per jaar op basis van 12 maanden en 36 uur per week. Ook krijg je o.a. 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.
Aanvullende informatie
Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Ramon van der Stelt. Bel of app naar 06-14693488. Je kan ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht