Psychiater kind & jeugd

Locatie
Maastricht en Heerlen
Salaris
Conform AMS regeling
Over de functie
Wil jij fungeren als een inhoudelijke kartrekker binnen een organisatie die een zorginhoudelijke en organisatorische verandering ondergaat?
Omschrijving
Je komt te werken binnen een multidisciplinair team waarin jij een belangrijke schakel bent. Een greep uit jouw werkzaamheden zijn:
  • Opstellen en (mede) uitvoeren van het behandelplan.
  • Voor alle betrokkenen ben jij het centrale aanspreekpunt.
  • Naast de regierol en inhoudelijke verantwoordelijkheden, vervul je zowel een richtinggevende als coachende rol binnen het behandelteam.
  • Je levert een bijdrage aan de professionalisering en optimalisering van de kwaliteit van zorg.
  • Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek en het geven van onderwijs (denk bijvoorbeeld aan het geven vanklinische lessen, bijscholing, referaten).
Funtie-eisen
Je initieert en regisseert als behandelverantwoordelijke de individuele behandelingen. Je redeneert klinisch en kunt diagnosticeren. Je coacht andere professionals en verzorgt werkbegeleiding aan AIOS en ANIOS. Je kunt als specialist tewerkgesteld worden in de poli, kliniek of binnen het wijkgerichte aanbod. Binnen de polikliniek vallen kinderen, jongeren en hun systeem onder de behandelingen.
Soort contract
Jaarcontract met optie tot onbepaalde tijd
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
Als extra beloning ontvang je een individuele prestatiebonus. Tevens krijg je 24 vakantiedagen per jaar op basis van 12 maanden en 36 uur per week. Ook krijg je o.a. 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.
Aanvullende informatie
Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Ramon van der Stelt. Bel of stuur een Whatsapp naar 06-14693488. Je kunt ook een mailtje naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht