Afwisseling & verdieping als zelfstandig Psychiater

Uren per week
Vanaf 8 u
Locatie
Limburg/Brabant
Salaris
In overleg
Over de functie
Wil jij als zelfstandig Psychiater liever focussen op het behandelen dan alle bijkomende zaken eromheen? Ben je op zoek naar de juiste bemiddelingspartner voor korte of langere opdrachten?
Omschrijving
De meest uitdagende interim opdrachten met specificatie stoornis. Samen met jou kijken we waar jij goed tot je recht komt en zorgen we ervoor dat je daar terecht komt.
Bijkomend voordeel: de administratie en contractafhandeling laat je grotendeels aan ons over.
Funtie-eisen
Naast je eigen praktijk of vaste baan, wil je jouw expertise als interim zorgprofessional inzetten binnen een instelling. Misschien wil je eens rondkijken bij een andere zorgorganisatie. Of wil je ervaren hoe het is om met een andere doelgroep te werken. Je bent in ieder geval een aantal uur (of meer) in de week beschikbaar en beschikt over een BIG-registratie.
Soort contract
Interim
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
De duur van de interim opdrachten zijn voor een nader te bepalen periode. Voor de facturatie, administratie en afspraken rondom tarieven gaan we graag met je in gesprek.
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste (interim) zorgopdrachten. Onder andere dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Meer info? Neem contact op met Ramon van der Stelt 06-14693488. Hij zal uitgebreid met jou onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Je kan ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht