Gedragswetenschapper verstandelijk beperkte cliënten

Uren per week
24 - 32 u
Locatie
Zuid-Limburg
Salaris
Conform CAO Gehandicaptenzorg, FWG 60 (€3189 - €4652 bruto per maand o.b.v. 36 uur)
Over de functie
Laat de ogen van volwassenen met verstandelijke beperking twinkelen en realiseer samen hun wensen, dromen en doelen. Dit binnen een organisatie waar iedereen vanuit het hart, vanuit gelijkwaardigheid en respect handelt.
Omschrijving
Een uitdagende, structurele en diverse functie als Gedragswetenschapper. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van begeleiders binnen een woonvorm voor cliënten. Ook verricht je individuele behandeltrajecten en ben je betrokken bij ambulante (gezins)behandeling/hulpverlening.
De organisatie
Iedereen wil actief meedoen in de samenleving en zich ontwikkelen. Iedereen heeft wensen, dromen en doelen. Ook als je een verstandelijke beperking hebt! En dat is nou precies waar deze organisatie naar streeft. Uitgaan van wat wél kan, werken vanuit verbinding, betrokkenheid en menselijkheid staat daarbij voorop. Hoe wil de cliënt wonen, werken, leren en leven? Waar voelt hij of zij zich fijn en trots bij? Dat zoeken ze samen uit.
Funtie-eisen
Jij ziet mensen als gelijken. Je bent bijzonder empathisch, warm en geeft cliënten een veilig gevoel. Jij laat merken dat iedereen er toe doet, en geeft het vertrouwen dat de cliënten doelen kunnen behalen en stappen kunnen zetten. Je toont oprechte interesse en onderzoekt samen met de cliënten hoe ze zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Gedragswetenschapper;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep verstandelijk beperkte cliënten;
  • Je kunt je goed presenteren en positioneren binnen een organisatie;
  • Je bent sterk in aansturing en coördinatie.
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast contract
Startdatum
01-09-2022
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, FWG 60, afhankelijk van je kennis en ervaring. Ook krijg je een prestatiebonus, 24 vakantiedagen op basis van 36 uur, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, trainings- en scholingsmogelijkheden.
Aanvullende informatie
Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Ramon van der Stelt. Bel of app naar 06-14693488. Je kunt ook een mailtje naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht