Ambulant Begeleider jeugd en gezin

Uren per week
24-36 u
Locatie
Zuid-Limburg
Salaris
Conform CAO Jeugdzorg schaal 9
Over de functie
Een echte out-of-the-box denker die ook nog eens houdt van een uitdaging? Wat zeg je dan van multiproblem gezinnen? En jeugdigen met LVB? Ga jij als Ambulant Begeleider deze uitdaging aan?
Omschrijving
Een uitdagende, structurele functie binnen een organisatie met mooie visie. Alle kinderen hun talenten laten ontwikkelen en een fijne, stabiele toekomst tegemoet gaan. Dat is waar de organisatie voor staat. Ze bieden preventieve en ambulante jeugdhulp in Limburg en geloven in een gezamenlijke verantwoordelijkheid om jongeren veilig en gezond te laten opgroeien. Ze zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat de zorg voor kinderen en jeugdigen beter kan. Laagdrempelig, in samenhang en goedkoper.
Binnen de organisatie ben jij verantwoordelijk voor de opzet van een multidisciplinair plan van aanpak en draag je bij aan de uitvoering hiervan. Je werkt zelfstandig, maar hebt een team van gemotiveerde collega's en bent ook verbonden aan een Gedragswetenschapper, met wie je altijd kan overleggen.
Funtie-eisen
Samen. Anders. Doen. Deze woorden zijn jou op het lijf geschreven. Jouw probleemoplossend vermogen is ontzettend groot, je werkt graag systematisch en wilt mee nadenken over de vormgeving van jeugdzorg binnen de zorgorganisatie. Jij weet van aanpakken, en weet ook de uitdagingen van de jeugdigen aan te pakken! Maar dat niet alleen. Want ook heb je een warme persoonlijkheid en weet jij al snel een vertrouwensband op te bouwen met jouw patiënten. Ze kunnen niet wachten tot ze jou weer zien en spreken. Je luistert dan ook aandachtig, toont begrip, maar kan ook zeker - vanuit respect en gelijkwaardigheid - zeggen waar het op staat. Ten slotte voel jij haarfijn aan hoe je deze doelgroep aan moet spreken.
Wat we ook verwachten:

  • Je hebt al ervaring met ambulante hulpverlening;
  • Jij hebt ervaring met LVB(+) problematiek en/of multiproblem gezinnen (vereist).
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Social Work; SPH, MWD, Pedagogiek of vergelijkbaar;
  • Je hebt een geldige SKJ registratie of de mogelijkheid deze op korte termijn te behalen;
  • Je hebt ervaring of affiniteit met jeugdzorg.
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast contract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Een prestatiebonus
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur per week;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Reiskostenvergoeding.
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Meer informatie? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht