Medisch Dokter / Arts

Uren per week
Vanaf 8 u
Locatie
Limburg
Salaris
Conform CAO
Over de functie
Arts in regio Limburg of Brabant en open voor een nieuwe of aanvullende uitdaging? Ga met ons in gesprek, spreek je wensen uit en samen vormen we een opdracht die aansluit aan jouw wensen.
Omschrijving
Een vaste baan binnen een zorgorganisatie, een ZZP opdracht of de mogelijkheid om gedetacheerd te worden binnen verschillende organisaties en te werken met verschillende doelgroepen. Waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Denk hierbij aan opdrachten in de:
  • Verslavingszorg
  • Forensische zorg
  • Jeugdzorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Verzekeringsgeneeskunde
  • Sociale geneeskunde
  • Geestelijke gezondheidszorg
Funtie-eisen
Meer thuis zijn voor je gezin?
Je werkt al jaren bij dezelfde organisatie, maar het is tijd om verder te gaan. Je bent startende, maar nog niet helemaal zeker van welke richting je op wilt. Je bent gepensioneerd, maar wil nog wel leuke opdrachten blijven doen. Je bent klaar met de onregelmatige werktijden, en wilt 's avonds aan de eettafel zitten met je gezin. Of je wilt naast jouw huidige baan je extra inzetten binnen organisaties als ZZP'er. Hoe dan ook. Je bent afgestudeerd in de Geneeskunde en wilt jouw kennis graag ergens inzetten.
Soort contract
Vast contract of ZZP
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
Er zijn mogelijkheden vanaf 8 uur in de week. Salaris, uren en ZZP tarieven zijn bespreekbaar.
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten variërend van twee t/m twaalf maanden. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.

Voor meer informatie over de opdrachten en mogelijkheden, neem contact op met Ramon van der Stelt. Bel of app naar 06-14693488. Of mail naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht