GZ-psycholoog Verslavingszorg

Uren per week
Vanaf 16 u
Locatie
Limburg
Salaris
Bespreekbaar
Over de functie
In de verslavingszorg is op het moment een grote behoefte aan goede GZ-Psychologen. Voor verschillende organisaties zijn wij op zoek naar professionals die worden ingezet op verschillende interim opdrachten bij zorgorganisaties in Limburg.

Omschrijving
Een groot voordeel: je krijgt de kans om op verschillende plekken ervaring op te doen en jouw expertise breed in te zetten om patiënten met verslavingsproblematiek te helpen. Hierbij krijg je ruimte voor eigen inbreng, initiatief, creativiteit en expertise. Belangrijk vinden we dat je kijkt naar de mens achter de cliënt en niet alleen naar de diagnose. Ook heb je de visie dat persoonsgerichte zorg de kans op herstel vergroot. Je staat voor zingeving, bijdragen aan de maatschappij en mensen echt vooruit helpen. Zowel je cliënten als je collega's.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn per organisatie verschillend. Hierover gaan we graag met je in gesprek. Ook horen we graag waar jouw voorkeuren liggen. We denken en kijken graag met je mee.

Funtie-eisen
  • Je kijkt zonder vooroordeel naar mensen
  • Je werkt graag multidisciplinair
  • Je laat iemand echt de ruimte voelen om te praten over zijn of haar problemen
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en hebt ervaring als GZ-psycholoog
  • Je hebt relevante ervaring met behandeling van veelvoorkomende psychische ziektebeelden en afhankelijkheidsproblematieken
  • Je wilt je graag verder blijven ontwikkelen
Soort contract
zzp / vast contract
Startdatum
01-11-2023
Arbeidsvoorwaarden
De voorwaarden, tarieven en startdatum zullen we samen nader bepalen. Dat gaat geheel in samenspraak.

Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.

Neem voor meer informatie contact op met Ramon van der Stelt, bel of app naar 06-14693488. Je kunt ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl.Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht