Opdrachten voor jou als zzp zorgprofessional

Uren per week
Vanaf 8 u
Locatie
Limburg/Brabant
Salaris
In overleg
Over de functie
Zelfstandige in de zorg, en interesse in een nieuwe of aanvullende opdracht? Bijkomend voordeel: de administratie en contractafhandeling laat je grotendeels over aan onze back office.
Omschrijving
Wil je, naast jouw eigen praktijk of vaste baan, jouw expertise als interim zorgprofessional inzetten binnen een organisatie? Of wil je gewoon eens rondkijken bij een andere zorgorganisatie en ervaren hoe het is om met een andere doelgroep te werken dan je gewend bent?
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg en een grote instroom aan interessante (interim) opdrachten. Allemaal bij gerenommeerde zorgorganisaties rondom Limburg en Brabant. Dankzij ons brede zorgnetwerk, hebben wij altijd wel een klus die aansluit bij jouw wensen en ambities.
Funtie-eisen
Je bent enkele uren per week beschikbaar en hebt een geldige BIG-registratie.
Soort contract
Interim
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
De duur van de interim opdrachten zijn voor een nader te bepalen periode. Voor de facturatie, administratie en afspraken rondom tarieven gaan we graag met je in gesprek.
Aanvullende informatie
Neem contact met ons op en we vertellen je alles over de opdrachten en mogelijkheden via Be Well. Bereik ons via 043 365 92 88 of solliciteren@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht