Verpleegkundige kind en jeugd

Uren per week
24-36 u
Locatie
Zuid-Limburg
Salaris
In overleg - afhankelijk van ervaring
Over de functie
Als Verpleegkundige echt verbinding maken met kinderen en jeugd met psychiatrische, gedrags- en verslavingsproblemen. Dit vol begrip, toewijding, geduld en empathisch vermogen. En binnen een organisatie die meebeweegt in het veranderende zorglandschap.
Omschrijving
Gevarieerd en zinvol werk in een fijne werkomgeving. Je komt terecht in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Limburg met meerdere locaties. Ze zijn ervan bewust dat de wereld verandert. Zij staan niet stil, maar bewegen mee. Voor medewerkers is veel ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van casussen, opleidingen en/of trainingen.
Voor de kliniek, doelgroep Kind en Jeugd, zoekt de zorgorganisatie Verpleegkundigen. Je signaleert de problemen op lichamelijk, psychisch en sociaal vlak en rapporteert dit aan het multidisciplinaire team. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen zoals het verstrekken van medicatie, het afnemen van urinetesten en monitoring van parameters. Je draagt bij aan de totstandkoming, uitvoering en evaluaties van de behandelplannen. En zo veel meer.
Funtie-eisen
Om te beginnen heb je passie voor je vak, ben je energiek en werk je pragmatisch. Je spreekt de taal van de kinderen en jeugdigen. Je staat echt naast ze en ze voelen zich vertrouwd bij jou. Je bent geduldig en kan je inleven in hun gevoelens. Ook kun je adequaat handelen in onverwachte en stressvolle situaties.

Ook ben je:
In bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 6;
BIG-geregistreerd als Verpleegkundige.
Soort contract
Jaarcontract met intentie voor onbepaalde tijd
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Een mooie prestatiebonus;
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur;
  • 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling.
Aanvullende informatie
Voor meer informatie over de vacature, neem contact op met Ramon van der Stelt. Bel of app naar 06-14693488. Je kunt ook een mailtje naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht