Een veiligere wereld dankzij jou als Sociotherapeut

Uren per week
tot 40 u
Locatie
Noord-Brabant/Limburg
Salaris
Conform CAO-GGZ, inschaling in FG 50
Over de functie
Aanslagen, verkrachting, geweld, criminaliteit. In het nieuws word je er dagelijks mee overspoeld. Wil jij strijden voor een betere wereld; voor een veiligere maatschappij? Ga jij als Sociotherapeut de uitdaging aan en met tbs-patiënten aan de slag?
Omschrijving
Een werkomgeving waarin je nooit verveeld zal raken, met zeer boeiende doelgroep! Afwisseling, uitdaging en grote verantwoordelijkheden. 

De organisatie
De organisatie bedient de hele forensische keten. Van klinisch behandelen, ambulant behandelen tot begeleid wonen. Met als hoofddoel de maatschappij veiliger te maken.

Niet alleen patiënten maken grote stappen binnen deze organisatie, maar ook jij! Er wordt namelijk veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en carrière. Je komt terecht in een informele werksfeer, met onderlinge sterke vertrouwensband en waar veiligheid voorop staat.

Jij komt terecht op één van de tbs-afdelingen. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt bekeken welke afdeling het beste bij jou past om te starten.
Funtie-eisen
Iemand krijgt jou niet snel omver geduwd. Je hebt een sterke persoonlijkheid, weet grenzen te stellen en hebt vertrouwen in je eigen kunnen. Je weet afstand te behouden, laat je niet bespelen, maar kan tegelijkertijd het vertrouwen van patiënten winnen. Je voelt jouw patiënten aan, ondanks de psychische kwetsbaarheid, persoonlijkheidsproblemen of licht verstandelijke beperking. Je kijkt niet naar hoe iemand nu is, maar naar wat iemand weer kan worden. Daarbij kun jij inschatten en aanvoelen wanneer iemand klaar is om weer (veilig) deel te nemen aan de maatschappij.
  • Je bent bereid in onregelmatige diensten te werken en een BHV-cursus te volgen.
  • Een afgeronde Hbo-opleiding Social Work, Sociale Studies, Toegepaste Psychologie, MWD of vergelijkbaar.
  • Ervaring of affiniteit met GGZ.
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast contract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
Als extra beloning ontvang je een individuele prestatiebonus. Tevens krijg je 24 vakantiedagen per jaar op basis van 12 maanden en 36 uur per week. Ook krijg je o.a. 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.
Aanvullende informatie
Meer informatie? Neem contact op met Carmen van der Stelt via +31621956595 of c.vanderstelt@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht