Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Uren per week
Vanaf 24 u
Locatie
Venlo
Salaris
Conform CAO
Over de functie
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige herstelgericht werken binnen een down-to-earth organisatie waar jij samen met de cliënt op de eerste plek staat?
Omschrijving
De organisatie is opzoek naar een SPV-er voor het ambulante- en begeleidingsteam. Het is een afwisselende, uitdagende baan binnen een fijne omgeving waar jouw mening daadwerkelijk telt! Er zijn volop ontwikkelingen gaande, waar jij aan kan bijdragen.
De organisatie
Vertrouwen hebben in jezelf, met beide benen op de grond staan, de schouders eronder. Dat vormt de basis van het herstelproces volgens deze zorgorganisatie. De uitgangspunten zijn dan ook het leren omgaan met klachten, het winnen van vertrouwen op basis van kwaliteiten, en ondanks beperkingen toch een betekenisvol leven hebben.De organisatie biedt begeleiding en behandeling aan mensen met complexe en forensische problematiek in Noord en Midden Limburg. De organisatie bestaat uit zo'n 30 medewerkers, werkt herstelgericht en vanuit een trans-diagnostische behandelfilosofie vanuit de positieve psychologie. De cliënt en jij staan op de eerste plek! Binnen de organisatie wordt niet gewerkt met managers; iedereen heeft dezelfde doelstelling waar samen naartoe gewerkt wordt. Ook kenmerkend is de vrijheid die zowel de medewerkers als de cliënten hebben.
Funtie-eisen
Je hebt ervaring met complexe problematiek in de forensische of sociale psychiatrie, vindt het oké om onregelmatig te werken, bent BIG geregistreerd en in het bezit van een rijbewijs. Je ziet het als een leuke uitdaging om in een nieuwe en jonge organisatie mee te denken. Je bent verantwoordelijk, oplossingsgericht, kan tegen verandering en wilt verder kijken dan je dagelijkse werkzaamheden. Wellicht kun je bijvoorbeeld het behandelaanbod verder ontwikkelen aan de hand van jouw verdere interesses en vaardigheden.
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast contract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Minimaal 24 uur per week
  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast contract
  • Mogelijkheden voor bijscholing
  • Pensioenregeling
Aanvullende informatie
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en de leukste zorgopdrachten. O.a. dankzij onze persoonlijke benadering en ons unieke matchingsysteem, weten zorgorganisaties en -professionals dat ze op ons oordeel kunnen vertrouwen.
Neem voor meer info contact op met Robin Wolter via 06-11803724 (bel of Whatsapp). Je kunt ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl.


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht