Begeleider regio Eindhoven

Uren per week
Vanaf 24 u
Locatie
Eindhoven
Salaris
Conform CAO
Over de functie
Jij weet als ervaren Begeleider jouw cliënten écht te bereiken. Het lukt je om ze te motiveren, ze nemen je in vertrouwen en jij weet welke stappen samen gezet moeten worden.

Omschrijving
Wij zijn Be Well Zorgprofessionals. We hebben jarenlange ervaring in de zorg, een breed netwerk bij zorgorganisaties in Limburg en Brabant en mooie opdrachten voor jou als zorgprofessional. We werken samen met gerenommeerde zorgorganisaties waarbij zelfontwikkeling, opleidingsmogelijkheden en carrièregroei een cruciale rol spelen. Tevens hebben we de Be Well Academy ontwikkeld, met daarin ook interessante trainings- en studiemogelijkheden. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Je krijgt van ons een vast contract en gaat projectmatig aan de slag. De opdrachten zijn vanaf twee maanden tot een jaar. Bijvoorbeeld het opvullen van zwangerschapsverlof, burn-out of ter ondersteuning om de wachtrij van een organisatie in te perken. Loopt een opdracht af, dan kijken we samen voor een nieuwe. Bevalt de nieuwe opdracht absoluut niet? Dan zorgen we snel voor iets nieuws!

Detachering biedt veel kansen. Je hebt de mogelijkheid om langzaamaan te ontdekken waar je thuishoort, je kan eens een heel andere richting opgaan en door de afwisseling in opdrachten blijft het werk uitdagend.

Funtie-eisen
Je brengt met jouw persoonlijkheid het beste in mensen naar boven. Dus zowel in je cliënten als in jouw collega's. Je went snel aan een situatie, vindt al gauw je draai binnen een organisatie en houdt van verandering op de werkvloer.

Je hebt al jaren werkervaring en hebt veel cliënten verder geholpen. Het lijkt jou leuk om jouw kennis binnen verschillende organisaties in te zetten op basis van detachering.

Je beslist zelf over bij welke organisaties je terecht komt en met welke doelgroepen je gaat werken. Ben je echt heel enthousiast over een organisatie en wil je graag langdurig blijven? Dan gaan we aan tafel om dat te regelen.

Verder verwachten we dat je open staat voor de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg of GGZ.

Voordelen:

 • Veel uitdaging en afwisseling in je werk;
 • Een vaste contactpersoon vanuit Be Well die ervoor zorgt dat jij zo goed mogelijk op je plek zit;
 • Goede ervaring opdoen door je binnen verschillende zorgorganisaties in te zetten;
 • De mogelijkheid om te ontdekken welke organisatie en doelgroep écht bij jou past;
 • Zit je echt niet op je plek? Samen kijken we voor iets nieuws.
 • Met ons matchingsysteem, gebaseerd op jouw persoonlijkheid, competenties en wensen, kijken we of je bij de opdracht past.
In deze video ontdek je meer over werken bij Be Well.

Soort contract
Vast (jaar)contract
Startdatum
01-11-2023
Arbeidsvoorwaarden
 • Een vast contract met dertiende maand;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur;
 • 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding;
 • Kilometervergoeding;
 • Onregelmatigheidsvergoeding;
 • Pensioenregeling.
Aanvullende informatie
Wil jij investeren in je carrière? Neem contact op met Carmen van der Stelt. Bel of app naar 06 21 95 65 95. Of mail naar solliciteren@bewellprofs.nl.Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht