Teamleider in de jeugdzorg

Uren per week
32 u
Locatie
Oisterwijk
Salaris
CAO Gehandicaptengroep functiegroep 55 (minimaal € 2.853 maximaal € 4.211 bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring)
Over de functie
Jij als Teamleider, met affiniteit voor jeugdhulp, stelt kaders en doelen, delegeert, geeft vertrouwen, verbindt, motiveert, coacht en streeft naar resultaat. Je inspireert anderen en daagt ze uit om zich te ontwikkelen.
Omschrijving
Een werkmogelijkheid met elke dag weer nieuwe uitdagingen en kansen die jou op positieve wijze verder ontwikkelen. Je leert van de jongeren, collega's en van het multidisciplinair werken. Het is dan ook een dynamische functie met een uitdagende doelgroep die in beweging is. Initiatief en creativiteit worden binnen deze organisatie ontzettend gewaardeerd en je krijgt doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod. Ook werk je samen met een fijn team waar je mee kan groeien.
De locatie waar je komt te werken, biedt landelijk specialistische jeugdzorg op het gebied van observatie, diagnostiek en exploratieve behandeling aan jongeren van 0 tot 18 jaar. De cliënten hebben veelal (een lichte) verstandelijke beperking en bijkomende complexe, vaak psychiatrische problematieken.


Wat ga je doen?

Samen met jouw team zoom je in op de bijzonderheden en doelen voor de korte en lange termijn. Je hebt aandacht voor de mens en zijn ontwikkeling, zorgt voor een evenwichtige caseload, gezonde werkdruk en veilige omgeving waarin leren en reflecteren normaal zijn. Wanneer het nodig is, spreek je jouw medewerkers aan en bied je ondersteuning bij ingewikkelde vraagstukken. Je draagt bij aan een prettige werkomgeving en legt verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie neer.
Dit onder andere door regelmatig werkoverleg en jaarlijkse ontwikkelingsgesprekken. In deze gesprekken is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker, kwaliteit van werken en eventuele knelpunten hierin. Samen met de medewerker ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van iedere individuele medewerker. Ook ben je verantwoordelijk voor de realisering van de overeengekomen doelen betreffende het primaire proces, de zorg voor medewerkers en het middelenbeheer.
Tevens ben je onderdeel van het MT en neem je deel aan structurele overleggen met het management. En ben je projectleider van 1 of 2 projecten waarbij de focus ligt op doorontwikkeling van de organisatie.
Funtie-eisen
In complexe zaken ben je sparringpartner en bij klachten het eerste aanspreekpunt. Je bent mentaal weerbaar en weet je hoofd koel te houden. Je overziet de verschillende belangen en vindt daar de balans in. Een verbinder, iemand die luistert en in contact staat, dat ben jij. Je hebt een vriendelijke, open en tactvolle communicatiestijl. Ook zijn jouw denken, gevoel en reactie op één lijn, waardoor je de juiste beslissingen neemt, zowel inhoudelijk als bedrijfsmatig. Je bent zichtbaar en bereikbaar, en werkt vanuit een gemeenschappelijk belang.

Ook heb je:

  • Een afgeronde relevante HBO opleiding, aangevuld met een afgeronde managementopleiding.
  • Ervaring en kwaliteiten als leidinggevende en met project- en verandermanagement.
  • Affiniteit met jeugdhulp.
Soort contract
Jaarcontract met intentie tot vast contract
Startdatum
01-07-2022
Arbeidsvoorwaarden
  • Jaarcontract voor 32 u in de week met uitzicht op vast dienstverband.
  • Salaris volgens de CAO Gehandicaptengroep functiegroep 55 (minimaal € 2.853 maximaal € 4.211 bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring).
  • Interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting en een fietsplan.
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en een eindejaarsuitkering.
Aanvullende informatie
Voor meer informatie, neem contact op met Ramon van der Stelt. Bel of app naar 06-14693488. Of naar ons kantoor: 043 365 9288. Je kan ook mailen naar solliciteren@bewellprofs.nl


Solliciteer nu!
Terug naar overzicht

Sollicitatieformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Korte motivatie
CV in Word of PDF formaat
Bijlage in Word of PDF formaat
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Be Well Zorgprofessionals *
Terug naar overzicht